Dupa ce acum doi ani l-am avut alaturi de columbofilii romani pe cvadruplul 4 x Campion Mondial Jos THONE, la invitatia porumbei360.ro si a echipei Beyers, Dr. Peeters si HP Pigeon, anul trecut pe Gerard KOOPMAN, tot la invitatia porumbei360.ro - Importatorul Oficial Beyers in Romania, si UCPR - Uniunea Columbofililor Profesionisti din Romania, in cadrul Expozitiei Nationale UCPR, in 2019 il vom avea alaturi pe multiplul campion belgian Erik LIMBOURG, impreuna cu Managerul BEYERS din Belgia.

 

SEMINAR BEYERS si Dr. PEETERS - in cadrul Expozitiei Nationale UCPR

imagine

 

Erik LIMBOURG va sustine in primul rand un seminar BEYERS, in care va povesti despre sistemul sau de joc, impreuna cu modalitatea in care administreaza produsele Beyers. Tot atunci ne va povesti si despre produsele faimosului Dr. PEETERS. Mai multe informatii vor putea fi oferite si direct de catre Managerul Beyers Belgium - dl. Ludo WILLE, ajutat de echipa porumbei360.ro - Importatorul BEYERS si Dr. PEETERS in Romania.

 

TOMBOLA PORUMBEL ERIK LIMBOURG - in cadrul Expozitiei Nationale UCPR

Se va organiza o tombola a Expozitiei Natonale UCPR, unde, pe langa porumbei proveniti de la crescatori romani cu nume mari, veti avea mare posibilitate de a castiga un porumbel Orig. Erik LIMBOURG.

imagine

CINA ERIK LIMBOURG - PLOIESTI 

In seara de vineri, 07 decembie, la Ploiesti, va avea loc Cina Oficiala unde va participa si Erik LIMBOURG, alaturi de echipa BEYERS-porumbei360.ro si de conducerea UCPR, impreuna cu alti columbofili romani.

 

GALA UCPR - PLOIESTI

In seara de sambata, 09 decembrie, va avea loc Festivitatea de premiere a UCPR, unde va participa Gerard KOOPMAN, echipa BEYERS-porubei360.ro, alaturi de campionii UCPR.