Dupa ce anul trecut l-am avut alaturi de columbofilii romani pe cvadruplul 4 x Campion Mondial Jos THONE, in cadrul Expozitie Nationale FRSC, anul acesta, tot la invitatia porumbei360.ro - Importatorul Oficial Beyers in Romania, si UCPR - Uniunea Columbofililor Profesionisti din Romania, in cadrul Expozitiei Nationale UCPR il vom avea alaturi pe prolificul campion Gerard KOOPMAN, impreuna cu Managerul BEYERS din Belgia.

 

SEMINAR BEYERS - in cadrul Expozitiei Nationale UCPR

imagine

 

imagine

 

Gerard KOOPMAN va sustine in primul rand un seminar BEYERS, in care va povesti despre mixtura Beyers Premium Koopman, ce contine alune, grasime animala si multe alte ingrediente atent selectate si despre sistemul sau de zbor, impreuna cu modalitatea in care administreaza produsele Beyers. Mai multe informatii vor putea fi oferite si direct de catre Managerul Beyers Belgium - dl. Ludo WILLE, ajutat de echipa porumbei360.ro - Importatorul BEYERS in Romania.

 

LICITATIE GERARD KOOPMAN - deschidere la Expoitia Nationala UCPR si continuata pe situl www.porumbei360.ro

In cadrul Expozitiei Nationale UCPR va fi initiata Licitatia Gerard KOOPMAN, unde 3 porumbei orginali vor putea fi analizati la mana, urmand ca mai apoi acestia sa mearga pe platforma columbofila www.porumbei360.ro la sectiunea "vanzare porumbei" unde vor putea fi licitati.

 

imagine

imagine

imagine

 

TOMBOLA PORUMBEL KOOPMAN - in cadrul Expozitiei Nationale UCPR

Se va organiza o tombola a Expozitiei Natonale UCPR, unde, pe langa porumbei proveniti de la crescatori romani cu nume mari, veti avea mare posibilitate de a castiga un porumbel Orig. Gerard KOOPMAN.

 

imagine

CINA GERARD KOOPMAN - PITESTI 

In seara de vineri, 08 decembie, la Pitesti, va avea loc Cina Oficiala unde va participa si Gerard KOOPMAN, alaturi de echipa BEYERS-porumbei360.ro si de conducerea UCPR, impreuna cu alti columbofili romani.

 

CINA GERARD KOOPMAN - BUCURESTI

In seara de luni, 11 decembrie, la Bucuresti, va avea loc Cina Oficiala unde va participa Gerard KOOPMAN, echipa BEYERS-porubei360.ro, si alti columbofili celebri din aceasta zona.