Aceasta este ultima sansa din sezonul 2018 pentru a trimite si testa valoarea porumbeilor romani, intr-o competitie alaturi de cei mai mari campioni ai lumii, unde puteti scrie istorie si castiga premii substantiale. 

 

Derby Arona Tenerife este unul dintre cele mai vechi, mari si respectabile columbodroame de pe Mapamond, iar incepand cu anul 2018, dl. Beniamin NEAG este reprezentantul pe Romania.

Derby Arona Tenerife este manageriat de o echipa de profesionisti, in frunte cu dl. Jose Ledesma si este sustinut si asistat de echipa PIPA.

PREMII

Premiile totale vor fi de 300 000 de EURO, iar locul 1 va incasa un cec de 120 000 de EURO.

COST + OFERTE

Costul pentru o echipa de 5 porumbei este de 220EUR, iar activat va fi doar primul porumbel ales de dumneavoastra. Dupa cateva etape de antrenament, in cazul in care porumbelul activat se va pierde, acesta va fi automat inlocuit cu porumbelul pus de dvs. pe pozitia doi. In cazul in care si porumbelul de pe pozitia doi se va pierde, locul acestuia va fi luat de porumbelul de pe pozitia 3. Si tot asa, pana la pozitia 5. In cazul in care aveti mai multi porumbei ramasi in cursa dupa primele antrenamente, puteti opta sa ii activati si pe ceilalti, costul fiind de 220EUR / porumbel. Toti porumbeii ramasi neactivati vor fi automat eliminati din columbodrom.

DATE COLECTARE

Porumbeii trebuie sa aiba minim 30 de zile la momentul colectarii, iar ultima perioada de colectare este 19-20 octombrie. Pana la aceasta data, pe cel tarziu 14 octombrie, ar trebui comunicate seriile porumbeilor pt a li se scoate certificatul medical.  

Cost transport este de 30EUR / porumbel.

 

CONTACT

Beniamin NEAG
Tel: +43 664 120 45 32
 
 

 

Nu ratati ultima sansa de a intra in istoria columbofiliei mondiale!