Astfel, Pentru etapa Maraton Național UCPR Kumiala - Polonia, premiile acordate câștigătorilor vor consta în produse de condiționare și în mâncare pentru porumbei:

Locul 1 — 750 de lei: 2 x Super Naparlire 20kg, 2 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg, 1 Amino Plus, 1 Belvimin, 1 Bioflorum Plus, 1 Chromix, 1 Electrolit Plus, 1 Energy Oil, 1 Mineral Plus.

Locul 2 — 500 de lei: Super Naparlire 20kg, 2 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg, 1 Amino Plus, 1 Electrolit Plus.

Locul 3 —250 de lei:  1 x Super Naparlire 20kg, 1 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg, 1 Amino Plus.

Locul 1 Yearling — 250 de lei: 1 x Super Naparlire 20kg, 1 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg, 1 Amino Plus.

Locul 1 Crescător — 250 de lei: 1 x Super Naparlire 20kg, 1 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg, 1 Amino Plus.

De asemenea, www.porumbei360.ro va organiza, împreună cu partenerul MC Hansen, un site important de licitații din vestul Europei, o licitație destinată celor care doresc să scoată la vânzare oricare porumbel care va ocupa o poziție de la 1 la 10 per lansare.

 

Marele Premiu pe Romania consta intr-o Excursie in Belgia: vizitare fabrici Beyers Belgium si vizite crescatori celebri din Belgia. Aceasta va fi stabilita printr-un regulament anuntat ulterior.

Castigatorul va avea posibilitatea unica de a vizita fabricile de productie si birourile companiei Beyers, sa se intalneasca si sa discute cu managementul Beyers Belgium, sa descopere modalitatea inedita prin care cele mai bune produse columbofile ajung sa fie distruibuite in toata lumea.

Castigatorul va merge apoi in crescatoriile unor crescatori celebri din Belgia, printre care si cea a Marelui Campion Mondial Jos THONE. Acolo va avea posibilitatea sa descopere din secretele maestrilor columbofili belgieni sis a discute cu fiecare despre modalitatea de folosire a produselo Beyers Belgium.

In toata aceasta perioada, castigatorul va fi insotit de un membru al echipei www.porumbei360.ro, care ii va asigura toate serviciile si va facilita dialogul cu interlocutorii straini.