In aceasta licitatie, OLYMPIC STATION ofera in exclusivitate SUPER porumbei ale crescătorilor cu nume sonore în columbofilia mondială, reunind tot ce este mai bun în sportul columbofil modern. Aducem in fata voastra porumbei care se claseaza in fruntea celor mai ravnite achizitii. Printre bijuteriile prezente, se numara material genetic EXCLUSIV, precum fiu Direct JEF - orig. Batenburg, fiu și fiica TRIPLE 5 orig. Limbourg, fiica SAAR - orig. Jellema s.a.m.d

Putem fi cu toții de acord ca aceasta licitatie ridica ștacheta licitatiilor din Romania.

Vei ramane impresionat de calitatea porumbeilor din liniile de sânge care au dominat cursele de la Barcelona, acestia fiind inzestrati cu calitati vizibile.

Achizitioneaza-ti porumbelul preferat, din crescatorii cu rezultate de exceptie:

JELLE JELLEMA - Fenomenul olandez 

Dominatorul cuselor de la Barcelona - Jelle Jellema a obținut victoria si a scris istorie, având rezultate la care marea majoritate a columbofililor doar visează. A reușit performanța de a termina în top 100 la fiecare cursă de distanță lungă care a fost găzduită de ZLU sau NPO.

In licitatia de pe site-ul www.porumbei360.ro, vei gasi Fiica SAAR - 2 NAT BARCELONA 2017, Fiica KANE X SOFIA, Fiica JILL si multi altii.

imagine

imagine

imagine

imagine

 

Batenburg-Van de Merwe 

Datorita succesului din cursele pe distanțe lungi extreme, HuGo Batenburg detine probabil cea mai impresionantă colonie de maraton. Hugo poate fi considerat, fără îndoială, unul dintre cei mai buni crescători de porumbei din lume.

In licitatia de pe site-ul www.porumbei360.ro veti gasi FIU direct din #JEF#, SUPER 1. INT. BARCELONA.

imagine

 

imagine

 

Wan Der Wegen

Fiind o familie de porumbei creata pentru a face fata cu succes curselor dificile de maraton, Wan Der Wegen a obtinut victorii peste victorii cu porumbei sai. Linia de porumbei este formata din porumbeii care au rezistat curselor istorice de la Bergerac, Dax, St.Vincent si Barcelona.

In aceasta licitatie veti gasi porumbei emblematici, originali Wan Der Wegen.

 imagine

imagine

Gaby Vandenabeele

Vandenabeele a obținut o lista de rezultate de succes incalculabilă, porumbeii săi facand parte din istoria columbofiliei belgiene. Nu există secrete în Dentergem (municipalitatea belgiană în care se află porumbeii lui Vandenabeele), ci doar natura extraordinară a păsărilor.

In aceasta licitatie veti gasi porumbei ravniti de multi crescatori de top.

imagine

 

imagine

Timpul se scurge rapid si mai ai o perioada limitata să descoperi toti crescatorii din licitație si sa-ti achizițonezi preferatul, completand valoarea lotului tau de reproducatori.

Ti-ai setat să fii LOCUL 1, dar nu ai avut ocazia să îți achiziționezi porumbei DE TOP? Pune stăpânire pe locurile fruntașe în clasamentul concursurilor!

Nu-ți pierde șansa.

Liciteaza aici: https://www.porumbei360.ro/licitatii/olympic-station-all-best-breeders/