Elisei Diaconu sau "Romanul", cum este cunoscut la clubul columbofil din Belgia, a ales sa-si caute visul in afara granitelor tarii, in tara in care sportul columbofil este adus la nivel de arta. Originar din Bacau, a ales ca noua casa Belgia, in micuta localitate Retie, in vecinatatea leaganului columbofiliei mondiale a fratilor Janssen, Arendonk. 

2021 - anul in care a reusit sa-si vada visul indeplinit

In 2021, Romanul reuseste un rezultat mult vanat de toata lumea columbofila din Belgia si anume, sa-si adjudece titlul de olimpic la categoria viteza pui. Prin acest rezultat si-a castigat si lauda, dar si invidia multor crescatori din zona.

Totusi, din partea noastra are toate cuvintele de lauda si de mandrie. Felicitari Elisei pentru rezultatul de vis obtinut nu oriunde, ci in patria columbofiliei mondiale, in imediata vecinatate a leaganului porumbeilor de viteza!

imagine

LEGENDARUL 616

BE21-6093616, "LEGENDARUL" este porumbelul care l-a facut sa-si indeplineasca visul pe Romanul nostru.
Legendarul, reuseste un sezon de vis si cu 3 rezultate de loc 1, din care 2 sunt zonale si 1 pe club si cu 2 locuri de 2 zonal, reuseste sa ocupe locul 1 Olimpiada categoria Viteza-Pui 2021.

imagine

DIN PORUMBEI BUNI SE NASC PORUMBEI BUNI

Cu un pedigree de invidiat, cu un material genetic de calitate in spate, fiind pe linia celebrului MISTER FANTASTIC al lui DANIEL BUCACIUC, alt roman cu care ne mandrim, LEGENDARUL reuseste in sezonul competitional cu puii din 2021 niste rezultate de invidiat, dupa cum urmeaza:

LOC 1 QUEVRAIN/ZONAL, DIN 1896 DE PORUMBEI ;

LOC 1 QUEVRAIN/ZONAL, DIN 1781 DE PORUMBEI;

LOC 1 NOYON/CLUB (10 ZONAL), DIN 1118 PORUMBEI;

LOC 2 QUEVRAIN/ZONAL , DIN 1526 PORUMBEI;

LOC 2 QUEVRAIN/ZONAL, DIN 1896 PORUMBEI.

imagine

Merita mentionat faptul ca aceste rezultate au starnit interesul, dar si invidia celor din jur, beneficiind si de controlul comisiei antidoping. Rezultatul controlului a fost favorabil Romanului, dovedind inca o data ca totul s-a datorat calitatii porumbeilor si a priceperii crescatorului si a sfaturilor primite de la prietenii si mentorii sai: Daniel Bucaciuc, Eric Limbourg, Gino Clique si nu in ultimul rand Silviu Glodeanu, carora le multumeste in mod special.

Sfaturile, calitatea materialul genetic, hrana si produsele folosite, numai produse de la Beyers, au reusit sa faca sa straluceasca micuta sa crescatorie alcatuita din 3 compartimente de zbor.

 imagine

Senzatia Belgiei va oferi pentru vanzare, exclusiv pe site-ul www.porumbei360.ro, porumbei din crescatoria sa.

In aceasta licitatie vom vedea 9 pui reprezentativi ai crescatoriei Diaconu Elisei, din porumbeii care l-au ajutat sa cucereasca Belgia.

Printre ei se regasesc: 

SUPER BELLA

VEGETA - TATAL este “IL MANIFICO” BE20-6092359. MAMA este “MIRABELLA” RO18-502492, o femela cu origini de top, originala VARTOLOMEI FLORIN

DECEBAL

MR. BITI - TATAL este “VANDAM” RO19-074054, un original VARTOLOMEI FLORIN. MAMA este “MARY” RO18-0233441, originala VARTOLOMEI FLORIN, o femela cu origini de top.

SUPER FAVORIT 

DALIDA 

 

In EXCLUSIVITATE - PORUMBEI360 - ofera crescatorilor de porumbei posibilitatea intaririi compartimentului de reproductie cu pasari de exceptie, concurate in Campionatul Belgiei, pui reprodusi in crescatoria "ROMANUL" - ului ELISEI DIACONU si porumbei din care acesta a reprodus de-a lungul timpului. O sansa UNICA de a va  intari lotul pe care il detineti si pentru a mari sansa de a va mandri cu rezultate de TOP!

LICITATIE ACTIVA:   https://www.porumbei360.ro/licitatii/diaconu-elisei-auction