În urma sponsorizării derby-urilor naționale desfășurate în 2017 în țara noastră (Stendal, Madonna și Kumiala), firma Porumbei360, importatorul mărcii Beyers Belgium în România, a acordat premii substanțiale, ce au constat în hrană și amestecuri speciale, produse de condiționare pentru porumbeii voiajori precum şi un premiu inedit pentru Locul 1 Crescător Derby Național (în clasamentul pe lansare).

Cei 3 ocupanți ai locului 1 pe lansare la derby-urile naționale, categoria Crescător, au fost introduși într-o urnă și, în urma tragerii la sorți, câștigătorul acestui premiu special este domnul Stănescu Mogoș Nicolae, membru al clubului Stoenești (PH), afiliat U.C.P.R., locul 1 pe lansare Crescător Derby Kumiala 2017 (Polonia).  

Acest premiu deosebit constă într-o vizită columbofilă în Belgia, la fabrica Beyers Belgium, precum și în crescătoriile unor columbofili de renume mondial: Jos Thoné, Dirk van Dyck, Erik Limbourg și Albert Derwa.

În perioada 19-22 aprilie, domnul Mogoș va călători în Belgia alături de echipa Porumbei360 și Beyers Belgium, unde va vizita fabrica Beyers din Antwerp, una dintre cele 14 fabrici Beyers, cea mai veche din lume și, cu siguranță, una dintre cele mai performante unități de producție de profil.

Calitatea amestecurilor Beyers este deja binecunoscută și ea constă în primul rând în folosirea cerealelor de calitate superioară, obținute pe cale naturală și, aspect foarte important, netratate chimic. Produsul finit este rezultatul a 4 perieri și aspirări succesive, iar utilizarea uleiurilor sau aditivilor alimentari este complet exclusă. Rezultă de aici amestecuri cu putere mare de germinație, perfect curățate și igienizate, cu o perioadă de valabilitate în condiții optime de păstrare și depozitare. 

După vizitarea acestui prim obiectiv, itinerariul columbofil va continua în crescătoriile unora dintre cei mai cunoscuți columbofili ai planetei: Jos Thoné, Dirk van Dyck, Erik Limbourg și Albert Derwa, crescători care au făcut isotire columbofila si din utilizarea produselor Beyers o rutină atât în activitatea competițională, cât și în extrasezon.

Tot in aceasta calatorie, se va efectua o vizita si la legenda columbofiliei belgiene, cel mai mare doctor veterinr din istoria columbofiliei, Vet Norbert Peeters.

Suntem ferm convinși că domnul Mogoș Nicolae se va bucura din plin de acest premiu și că, în urma scurtului sejur în patria columbofiliei, va rămâne atât cu amintiri extraordinare despre locurile vizitate și oamenii întâlniți, cât și cu informații esențiale despre tot ce înseamnă gama de produse Beyers, utilizarea și mai ales beneficiile lor de necontestat.

Felicitam inca o data castigatorii si organizatorii celorlalte doua etape nationale si vrem sa asiguram columbofilii romani ca porumbei360.ro si partenerul Beyers vor fi alaturi de acestia si in 2018!