Gabi Nour si Ioan Pește sunt câștigătorii celei mai recente Tombole Beyers-porumbei360.ro. Aceștia au vizitat fabrica Beyers din Antwerp, cea mai veche fabrică columbofilă din lume, și una dintre cele mai performante unități de producție de profil, dar și crescătoriile unor columbofili de renume mondial, printre care Jos Thoné, Dirk van Dyck, Erik Limbourg, Dr. Vet Norbert Peeters, Patrick de Muylder, Nicolas Norman și Marc De Cock. Cei doi columbofili români au rămas impresionați de calitatea produselor Beyers și ospitalitatea belgienilor, pentru că i-au făcut să simtă că au pășit într-o altă lume. „M-a lăsat fără cuvinte. Chiar nu mă așteptam să fim atât de bine primiți, să fie atât de prietenoși cu noi, deschiși să ne explice, să ne învețe. Poate sună ciudat, dar pentru mine experiența aceasta a fost fantastică. Mi-a arătat că suntem în urmă cu 100 ani față de ei”, a spus Gabi Nour.

Și Ioan Pește a fost surprins de ceea ce a văzut în Belgia, mai ales că a avut ocazia de a vedea porumbeii unui mare campion mondial, Jos Thoné, și de a discuta cu acesta. „Datorită echipei Porumbei360.ro - Importatorul Oficial si Unic al BEYERS în Romînia, am avut o ocazie unică de a vizita mai multe crescătorii de top din Belgia. Mulțumesc pe această cale ambelor echipe de profesionisti, române şi belgiene, pentru că mi-au oferit această experiență. Am avut norocul și onoarea de a ține în mână câțiva campioni din crescătoria unui titan în columbofilie, Jos Thoné, de patru ori campion mondial. La Erick Limbourg, un mega crescător, am avut ocazia de a ține în mână câțiva porumbei celebri printre care Barcelona Triple 5. La Nicolas & Filip Norman, alti super crescători, aflati la a patra generație de columbofili (din 1902), am găsit o super crescătorie, cu super porumbei. O altă vizită a fost la Patrick de Muylder, președintele comisiei organizare zbor international Barcelona, unde am văzut niste porumbei foarte buni, cu mulți ani de palmares(4-5 ani) numai pe Barcelona. La Dirk Van Dyck am avut ocazia de a analiza campioni unici (BE08-6338005 Olympic Niels), iar la Marck De Cock am văzut una dintre cele mai moderne crescătorii din viața mea. Nu în ultimul rând, am fost în vizită și la Dr. Peeters Norbert, de la care am învățat despre sănătatea porumbeilor”, a povestit Ioan Pește.

Gabi Nour: „ La Jos Thoné am rămas cu gura căscată”

Pe lângă vizitele la crescătorii de top din Belgia, cei doi au avut ocazia de a asista la procesul tehnologic al produselor Beyers. „Nu mă așteptam să pună așa mare accent pe calitate. Nu mă așteptam să se lucreze la un așa nivel înalt, nu se acceptă niciun fel de eroare sau de compromis. Am văzut tot procesul tehnologic de la început până la sfârșit, nu ne-am așteptat să se lucreze atât de bine, mult mai mult decât e necesar pentru porumbei. Totul e la superlativ, ăsta este adevărul, că oricum nu mai au nevoie de nicio publicitate. Am vizitat crescători de top... Marc De Cock are cel mai mare abator din Belgia. Este unul dintre cei mai bogați oameni, nu știu ce părere are el despre români, dar pe noi ne-a uimit cât de omenos este. La fel și Dirk van Dyck, o celebritate în sportul columbofil... Am mai întâlnit crescători la nivel internațional, cu alte ocazii, dar păreau reticenți, ca să nu zic temători în discuții. La Jos Thoné am rămas cu gura căscată, la ce valoare are sau ce avere deține, să fie atât de natural cu noi, să se comporte atât de simplu și frumos!? Un om extraordinar, care m-a impresionat foarte mult prin felul lui. Noi ne gândeam că o să ajungem acolo, o să aibă el un îngrijitor pe care să-l pună să ne arate ceva și gata. Dar chiar e o altă lumea, alt nivel de trai, altă civilizație... Ne-a tratat de la egal la egal, ca și când ar fi venit rudele la el. De fapt, pe mine asta m-a uimit. Mă așteptam să fie crescătorii la un nivel la care noi doar visăm, mă așteptam să văd porumbei campioni, dar aveam o reticență în ceea ce privește modul în care vom fi primiți. Nu știu cum să vă spun, dar cred că noi suntem niște oameni rămaşi în urma, poate prea în urmă, cu  100 ani față de ei... Spun asta pentru că, deși sunt milionari în euro, au un grad de omenie pe care nu-l găsești în România”, a povestit Gabi Nour.

Porumbei360.ro - Importatorul Oficial si unicul partener al Beyers în Romania

"Ne face placere sa deschidem usile crescatorilor romani spre alte orizonturi, alaturi de fabrica mama, Beyers. Beyers si porumbei360.ro reprezinta o carte de vizita pentru Romania si incercam sa aratam celor din vestul Europei o alta fata a columbofiliei romanesti. De obicei columboilii romani sunt impresionati de cat de bine sunt primiti in crescatoriile celebre din Belgia, Olanda sau Germania. Dar sa stiti ca dupa ce efectuam aceste vizite, toti marii columbofili ne suna si ne spun cat de impresionati au fost de calitatea columbofililor romani care ii viziteaza si care folosesc produsele Beyers. Beyers este o mare familie, cu oamenii de calitate din columbofilia mondiala, si aceasta este o carte de vizita si o parola care deschide multe usi, inimi si prietenii." a declarat Narcis Afrasinei - Managerul porumbei360.ro. 

Imagini din timpul vizitei la Fabrica Beyers

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

 

 Imagini din timpul vizitei la Dirk van Dyck

 

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

 

 Imagini din timpul vizitei la Erik Limbourg 

 

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

 

 Imagini din timpul vizitei la Jos Thoné

 

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

 

Imagini din timpul vizitei la Mark de Cock

 

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

 

Imagini din timpul vizitei la Nicolas & Filip Norman

 

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

 

Imagini din impul vizitei la Patrick de Muylder - organizator concurs Barcelona

 

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

 

Imagini din timpul vizitei la Dr. Peeters

 

imagine

 

imagine

imagine

imagine

imagine