Titlul acestui articol ne-a fost inspirat de o intamplare recenta, petrecuta acum cateva zile, cand am primit pe adresa redactiei mesajul unui crescator ingrijorat de starea de sanatate a unui porumbel.

Concret, un mascul de 2 ani din lotul de zbor, plin de vitalitate in general si foarte agresiv cu ceilalti porumbei din compartiment, devenise apatic de cateva zile, nu isi mai parasea boxa, pierzand destul de mult si in greutate. Deci o stare generala proasta, care se accentuase in ultimele doua zile. 

Alaturi de mesajul crescatorului mai sus amintit, am primit si o fotografie elocventa despre starea de sanatate a porumbelului in cauza, deranjul intestinal fiind evident. 

imagine

La recomandarea noastra, a inceput imediat administrarea de Cona Parathyfus (2 gr / 2 l apa), asociat cu Dr. Peeters Special (20 ml / 2 l apa). 

La nici 72 de ore de la prima administrare in apa de baut a produsului Cona Parathyfus, am primit un nou mesaj de la clientul nostru, alaturi de o fotografie cu dejectiile porumbelului. Dupa cum se poate observa, intr-un interval de timp foarte scurt, starea de sanatate a porumbelului afectat s-a ameliorat considerabil, dejectiile prezentandu-se acum intr-o forma si consistenta normale. Inca o dovada ca produsele Dr. Peeters, administrate corect, in urma unui diagnostic competent, sunt foarte eficiente si dau rezultate imediate. 

imagine

Recomandam administrarea de Cona Parathyfus, tratament împotriva salmonelozei la porumbei, timp de 10-14 zile, in doza de 2 gr / 2 l apa, asociat cu Dr. Peeters Special, in doza de 20 ml / 2 l apa.  

Este recomandata vaccinarea la 5-7 zile dupa finalizarea curei cu Cona Parathyfus, dupa o vitaminizare de minimum 3 zile cu Vitamin Forte.

Dupa finalizarea tratamentului se recomanda:

• Recuperare ficat si flora intestinala: 2-3 zile Liver Protect, in doza de 10ml/2L apa, si Intest-Biotics, 1 masura/1kg hrana. 

Mai multe detalii despre posibilitatea de achizitionare a celor doua produse gasiti in sectiunea MAGAZIN a site-ului nostru, accesand urmatoarele link-uri: 

Cona Parathyfus: http://www.porumbei360.ro/produse/cona-parathyfus-100gr/153

Dr. Peeters Special: http://www.porumbei360.ro/produse/dr-peeters-speciaal-1000ml/242