Daca sunteti interesati sa trimiteti cu transportul aferent lunii iulie, va rugam sa va anuntati in cel mai scurt timp intentia pt a putea pregati toate documentele necesare.

 

Derby Arona Tenerife este unul dintre cele mai vechi, mari si respectabile columbodroame de pe Mapamond, iar incepand cu anul 2018, echipa porumbei360.ro si dl. Beniamin NEAG vor fi reprezentantii pe Romania.

Derby Arona Tenerife este manageriat de o echipa de profesionisti, in frunte cu dl. Jose Ledesma si este sustinut si asistat de echipa PIPA.

PREMII

Premiile totale vor fi de 300 000 de EURO, iar locul 1 va incasa un cec de 120 000 de EURO.

COST + OFERTE

Costul pentru o echipa de 5 porumbei este de 220EUR, iar activat va fi doar primul porumbel ales de dumneavoastra. Dupa cateva etape de antrenament, in cazul in care porumbelul activat se va pierde, acesta va fi automat inlocuit cu porumbelul pus de dvs. pe pozitia doi. In cazul in care si porumbelul de pe pozitia doi se va pierde, locul acestuia va fi luat de porumbelul de pe pozitia 3. Si tot asa, pana la pozitia 5. In cazul in care aveti mai multi porumbei ramasi in cursa dupa primele antrenamente, puteti opta sa ii activati si pe ceilalti, costul fiind de 220EUR / porumbel. Toti porumbeii ramasi neactivati vor fi automat eliminati din columbodrom.

DATE COLECTARE

Porumbeii trebuie sa aiba minim 30 de zile la momentul colectarii, iar data de colectare este week-endul 28-29 iulie, urmand ca acestia sa plece luni, 30 iulie, spre Viena, iar marti, 31 iulie, cu avionul spre Tenerife.

Cost transport este de 30EUR / porumbel.

- 28-29 iulie

- 31 august (maxim 2 septembrie)

- 30 septembrie

In fiecare luna puteti sa va decideti sa participati in cadrul Derby Arona Tenerife!

 

CONTACT

Beniamin NEAG
Tel: +43 664 120 45 32
 
 

sau

Responsabil porumbei360.ro - DIVIZIA COLUMBODROAME INTERNATIONALE

Silviu ANDREI
Tel: 0734629392
 

 

Daca sunteti interesati sa trimiteti cu transportul aferent lunii iulie, va rugam sa va anuntati in cel mai scurt timp intentia pt a putea pregati toate documentele necesare.