Asa cum bine v-am obisnuit, echipa porumbei360.ro doreste sa promoveze la cel mai inalt nivel si columbofilia din Romania.

In articolul de fata a sosit randul unei echipe columbofile de top din Buhusi, judetul Bacau si anume FAMILIA PRISTAVU.

FAMILIA PRISTAVU este o familie cu traditii columbofile vechi, stalpul familiei avand o vechime de peste 50 de ani de columbofilie in spate, o familie implicata si dedicata sportului columbofil. 

Cum specific zonei in care concureaza sunt etapele de maraton, incepand cu anul 2015 FAMILIA PRISTAVU s-a dedicat porumbeilor pentru acesta categorie si se pare ca au gasit si combinatia castigatoare in anul 2020, an ce le-a adus doua titluri de campioni nationali la categoria MARATON TINERET si la categoria AS MARATON TINERET, titluri castigate cu acelasi porumbel, masculul cu seria RO19-693026, care dupa sezonul 2020 si-a primit numele de "ASUL 2020". 

ASUL 2020 reuseste in sezonul competitional 2020 sa claseze magistral la doua dintre etapele din planul de zbor, ocupand locul 1 la NATIONALUL BIRZAI, dintr-un numar de 5751 porumbei si locul 5 la etapa de VILNIUS sintr-un numar de 4481 de porumbei, avand de parcurs 1080km la etapa de BIRZAI, respectiv 933 km la etapa de VILNIUS.

imagine

Ca si linii de porumbei, FAMILIA PRISTAVU a incercat sa faca permanent infuzii de sange proaspat, cu genetica de top, astfel in compartimentul de reproductie se gasesc porumbei de FREIALDENHOFEN, EMIEL DENYS, KO VAN DOMMELEN, SAM DE JONG si JOS MARTENS.

Ca metoda de zbor, FAMILIA PRISTAVU prefera zborul la NATURAL, imperechind lotul de zburatori in jurul datei de 15 aprilie si zburand cu ei toate etapele din planul de zbor, pana la cele de fond, dupa care incep pregatirea pentru etapele ce-i intereseaza, cele de MARATON, unde in "saptamanile de repaus" fac 4-5 antrenamente de la 80 de km.

Ca si produse de recuperare si hrana, FAMILIA PRISTAVU foloseste produse consacrate de la BEYERS, TOLYSAN, DR.PEETERS, precum si hrana de concurs de la NUTRILUX ELITE MARATHON, GALAXY LONG DISTANCE, in amestec. Porumbeii primesc acelasi tip de hrana tot timpul sezonului, fara a primi DEPURATIVA sau HRANA de INCARCARE.

Echipa porumbei360.ro impreuna cu FAMILIA PRISTAVU va ofera pentru completarea compartimentului dumneavoastra de reproductie un numar de 4 porumbei atent selectionati si foarte bine lucrati pe linia porumbelului "ASUL 2020".