Felicitam in primul rand administratorul si managerul Honest Race OLR in persoana lui Silviu ANDREI, care a reusit un sezon 2016 de exceptie!

Felicitari participantilor care au avut incredere in Honest Race OLR, si ne referim aici atat la numele mari din lumea columbodroamelor la nivel mondial (Beniamin NEAG, Danut BACALU, Gerhard GAUST, etc.), dar si la crescatori mai putin cunoscuti, dar care au dat dovada ca detin pasari de foarte buna calitate!

Felicitari, in cele din urma, si noua: www.porumbei360.ro, alaturi de numele mari pe care le reprezentam in Romania: Beyers Belgium si Vet – Schroeder + Tollisan.

Aceasta a fost distributia care, in opinia noastra, a inseamnat succesul Honest Race OLR in 2016.

 

EDITIA 5 – REPOZITIONAREA HONEST RACE OLR

Aceasta editie a insemnat practic o repozitionare a proiectului Honest Race OLR pe piata columbodroamelor din Romania. A fost un an care a demonstrat ca Honest Race OLR are capacitatea si profesionalismul care sa ajute la gestionarea cu brio a pasarilor participante si sa le puna in valoare, indiferent de conditiile meteo sau de perioada ne naparlire in care acestea se afla.

Silviu ANDREI – managerul Honest Race OLR a fost constient inca de la inceput ca are pe mana in proportie de 20% pasari de foarte buna calitate, restul de 80% fiind pasari pe care cei mai multi le-au trimis pe acest columbodrom ca un simplu test. A fost o mare provocare pentru Honest Race OLR sa faca performanta in aceste conditii, dar nimic nu a stat in calea visului sau, iar anul acesta, mai mult ca in alti ani, visul s-a materializat si a atras in acest proiect si alti parteneri, alaturi de care drumul spre succes a fost mult mai usor de parcurs. Asa am fost si noi convinsi, echipa www.porumbei360.ro, impreuna cu partenerii pe care-i reprezentam in Romania, Beyers Belgium si Vet-Schroeder+Tollisan, sa fim parte din visul Honest Race OLR.

Si am intervenit in aceasta poveste si impreuna cu Silviu am convenit sa lucram la cateva capitole:

 

1. TRANSPARENTA

Mai mult decat camerele interioare de luat vederi, nu prea am avut ce sa facem, pentru ca Silviu a fost un tip foarte deschis si a postat aproape zilnic filmulete cu antrenamentele si cu pasarile, in general. Daca cineva avea o nelamurire si dadea un telefon, i se raspundea fara ezitare si i se oferea maximul de informatii.

Mai mult, Honest Race OLR a fost singurul columbodrom, din ceea ce am vazut pe mediul online, care a lansat o invitatie publica pentru ca persoane din afara sa participe, in calitate de observator, la imbarcarea si lansarea pasarilor. Ba mai mult, la Hot Spot 4, delegatul a fost chiar reprezentantul unui alt columbodrom. Unde s-a mai intalnit asa ceva? Felicitari inca o data!

 

2. HRANA SI CONDITIONARE – BEYERS + VET-SCHROEDER+TOLLISAN

Aici am furnizat, in calitate de importatori in Romania a produselor Beyers Belgium, cateva sortimente de hrana, de la cea speciala pentru crestere, pana la hrana de concurs, recuperare, etc. In plus, produsele de conditionare de la Beyers consideram ca si-au facut pe deplin datoria. Electrolitul, poate cel mai eficient produs de pe piata, alaturi de Prote-Ina(drojdia de bere), Bioflorum(probiotice cu prebiotice), Condition Plus(administrat la mijlocul saptamanii) si Recovery Plus(la revenirea de la antrenamente), credem ca sunt un factor important si au contribuit din plin la succesul columbodromului. S-a mai folosit Royal Jelly si Chromix, cele mai bune produse pt conditionare si vitaminizare. Royal Jelly este un produs pe baza de ginseng si propolis, iar Chormix este un produse ce ajuta foarte mult pasarile, mai ales in perioadele de crestere. Mai amintim ca produse folosite: Amino Plus(esential), Mineral Plus, Herba Puri T(un concentrat bazat pe extract de alge), Energy Oil(o combinatie de 6 uleiuri: grau germinat, alune, rapita, sofranel, floarea soarelui). Uleiul de usturoi de la Beyers a fost nelipsit pe mancare, iar sucul de usturoi a fost nelipsit in apa.

Trebuie sa amintim si gama Vet-Schroeder+Tollisan, pentru care suntem importatori in Romania, cu minunatul Tollyamin Forte, produsul care a repus pasarile pe picioare si le-a mentinut in cea mai buna conditie fizica.

 

3. TRATAMENTE – VET-SCHROEDER+TOLLISAN

Aceleasi produse Vet-Schroeder+Tollisan, pentru care suntem importatori in Romania, prin T+K+K(trateaza in primul rand tricomonoza), Adeno-Coli Mix, care trateaza adenoviroza,/e-coli, cu Broncho Sprint pentru cai respiratorii, si Kombi(T+K+K, cu Adeno-Coli si Fungi), au mentinut pasarile intr-o stare perfecta de sanatate.

Am indraznit sa lansam invitatii catre greii columbofiliei in materie de columbdroame si nu numai si am fost onorati sa avem aliniati la start nume ca: Beniamin NEAG (castigatorul Derby Arona Tenerife 2016), Danut BACALU (castigatorul unei masini la Derby Arona Tenerife in 2015), Gerhard GAUST, Emil SIMION (multiplu campion national la categoriile viteza, demifond si fond) si multi multi altii.

Am fost surprinsi sa vedem ca si alte nume cu rezonanta la nivel national s-au asociat cu proiectul Honest Race OLR. Ma refer la poate cea mai buna platforma columbofila online MyLoft.ro.

 

FINALA HONEST RACE OLR – NIKOLAEV 550KM

A fost o etapa foarte dura. S-au imbarcat 136 de pasari, toate aflate intr-o stare perfecta de sanatate si asta s-a putut vedea inclusiv din pozele facute la imbarcare. Chiar ne-a felicitat si dl. Beniamin NEAG intr-una dintre discutiile telefonice purtate cu dansul. Apropo, dl. NEAG este un caracter care, personal, ne da o mare incredere ca si columbofilia romana este pe un trend ascendent dpdv al calitatii umane. Nu o sa ii divulg planurile de viitor, dar are o inima mare si o sa vedeti cate surprize placute pregateste columbofililor romani. Respect!

Revenind la finala… 136 de pasari care au avut de infruntat schimbari bruste de clima. Sanatatea lor i-a ajutat sa ajunga acasa intr-un procentaj foarte bun, de peste 50%. Daca in acelasi week-end, la alte etape se pierdeau pasari pe capete, doar profesionalismul si dedicarea Honest Race OLR a facut ca finalistii Honest Race sa se simta “norocosi”. Dl. NEAG a catalogat aceasta drept o minune. A spus ca nu se astepta la mai mult de 2 pasari in prima zi. Numarul lor a fost apropiat de 40. Asta insemnan aprox. 30% din total lansare.

 

CLASAMENT FINALA (primele 10 locuri)

Loc 1 – Gerhard GAUST – cu o femela superba (parere personala)

Loc 2 – Benjamin NEAG – cu o femela nebuna si dedicata (parere personala)

Loc 3 – Mihai Radulescu – nu am analizat pasarea

Loc 4 – Kaskadoru OLR – nu am analizat pasarea

Loc 5 – Levin Haus OLR – nu am analizat pasarea

Loc 6 – Yusuf KARAKURT – nu am analizat pasarea

Loc 7 – Vasilis PISLINAS – nu am analizat pasarea

Loc 8 – Codrut UNGUREANU – nu am analizat pasarea

Loc 9 – Mihai LOFT RACE – cu o femela foarte iute (parere personala)

Loc 10 – Familia AFRASINEI – cu o femela superba (parere personala)

 

Una peste alta, un columbodrom care a avut un numar modest de pasari, dar care dovedeste ca are capacitatea sa gestioneze cu brio peste 1000 de pasari si in care foarte multa lume a castigat incredere. Suntem convinsi ca anul viitor, prin aceste parteneriate, dar si prin dvs., participantii la acest columbodrom, vom reusi sa avem un proiect de succes, dar la o scara mult mai mare.

 

Combinatia de oferte avantajoase(taxa de inscriere foarte mica si activarea inainte de Hot Spot 3), parteneriatul cu www.porumbei360.ro, importatorul in Romania pentru Beyers Belgium si Vet-Schroeder+Tollisan, numele de talie mondiala care participa si urmaresc indeaproape activitatea columbodromului si care au o parere foarte buna despre ceea ce se intampla aici(Beniamin Neag, Danut Bacalu, Emil Simion), ne fac sa fim increzatori si sa credem ca pasul pe care l-am facut, atunci cand am “adoptat” acest proiect a fost lucrul corect.

 

Va multumim si va tinem la curent cu ceea ce se intampla in lumea columbfila!

Echipa www.porumbei360.ro – pasiune si performanta!