În columbofilia modernă, din ce în ce mai mulți crescători pun accentul pe prevenție când vine vorba de starea de sănătate a porumbeilor. Și, când spunem ”prevenție”, nu ne referim la curele preventive cu medicamente de sinteză, ci exact la opusul acestei situații: crearea unui habitat sănătos pentru porumbel, dublat de suportul oferit de crescător prin folosirea de produse organice, menite să inhibe apariția și multiplicarea germenilor patogeni.

Experiența le-a demonstrat că, procedând astfel, sistemul imunitar devine mai eficient în lupta cu agenții patogeni, problemele scad în intensitate și recurență pe termen mediu și lung, și, poate cel mai important, forma sportivă în timpul sezonului competițional se instalează pe o perioadă mai lungă de timp, cu fluctuații din ce în ce mai mici, rezultatele fiind așadar mai constante.

Un astfel de produs organic este HERBA ZYMA, un preparat unic, conceput exclusiv din produse naturale și bogat în special în minerale și acid lactic natural.

Nu întâmplător nume mari ale columbofiliei mondiale, precum Erik Limbourg, Ulrich Lemmens, Benny Stevenink sau Jan van de Pasch, ca să enumerăm doar câteva, folosesc cu regularitate acest produs pe toată durata anului, iar faptul că au continuat să procedeze astfel vreme de mai mulți ani de la prima utilizare spune totul despre eficiența lui.

Beneficii:

Herba Zyma ajută la menținerea nivelului acidității adecvate în gușa și în sistemul digestiv al porumbeilor, susținând procesul de digestie. Acest fapt ajută la păstrarea porumbeilor în formă de vârf pentru perioade mult mai lungi de timp.


• Favorizează absorbția optimă a substanțelor la nivelul intestinelor și duce la o creștere a rezistenței naturale a porumbeilor.


• Folosit de două ori pe săptămână, Herba Zyma previne înmulțirea bacteriilor dăunătoare în sistemul digestiv, acestea fiind stopate încă din gușa porumbeilor.


• Îmbunătățește rezistența naturală la infecții.

Recomandat a se administra două zile după sosirea de la concurs, atunci când riscul infestării din mijlocul de transport este mare.

 

Instrucțiuni de folosire:

• 5ml/2L apă

• Administrați de cel puțin două ori pe săptămână, pe tot parcursul anului;

• În timpul sezonului de zbor: de preferat primele două zile după o cursă; 

• Foarte economic de folosit: un flacon este suficient pentru a prepara 400L de soluție.

 

Mai multe detalii despre posibilitatea achiziționării acestui produs găsiți în secțiunea MAGAZIN a site-ului nostru, accesând următorul link: http://www.porumbei360.ro/produse/herba-zyma-1000ml-ph-control/18