Platforma pentru columbofili porumbei360.ro si columbodromul Honest Race OLR isi dau mana pentru un parteneriat pe termen lung, ce vizeaza colaborarea si dezvoltarea reciproca prin corectitudine, transparenta, performanta si alinierea la practicile din vestul Europei.

Incepand cu acest an, Honest Race OLR este un columbodrom ce intra in cercul restrains de parteneri premium ai porumbei360.ro. Acest demers aduce o serie de imbunatatiri columbodromului, astfel:

 

1. SECURITATE SI TRANSPARENTA

In acest sens, porumbei360.ro pune la dispozitia columbodromului un set performant de camere de filmat pentru interior, care vor transmite live 24/7, eliminandu-se astfel orice urma de suspiciune legat de modalitatea in care columbodromul isi desfasoara activitatea.

Mai mult, s-a stabilit de comun acord ca bautura si mancarea pentru pasari sa fie pregatita la ore fixe, anuntate pe site, a.i. fiecare persoana sa poata intra ca sa observe modalitatea in care acestea se prepara si se acorda pasarilor.

Lunar, un reprezentant porumbei360.ro va merge intr-o vizita de constatare la sediul columbodromului si pentru a discuta cu reprezentantul columbodromului despre eventuale masuri pe care trebuie sa le ia impreuna pentru succesul parteneriatului.

2. TRATAMENTE DUPA UN PROGRAM PROFESIONIST - VET-SCHROEDER+TOLLISAN

Prin acest parteneriat, Honest Race OLR va avea acces direct la produsele comercializate de porumbei360.ro si la resursele puse la dispozitie de acestia. Asadar, pentru tratamente, conditionare, pregatirea etapelor si recuperare, columbodromul Honest Race va folosi doar produse de cea mai buna calitate marca Vet-Schroeder + Tollisan, dupa un program conceput special pt columbodroame de catre consacrata firma. Tinem sa amintim ca acelasi program este aplicat si la cele mai mari columbodroame din lume (Algarve, de exemplu). Mai mult, porumbei360.ro va trimite lunar mostre din fecalele porumbeilor aflati in columbodrom si astfel se va sti la fiecare pas care este starea pasarilor. Astfel, se va interveni cu promptitudine atunci cand este cazul si se va evita tratarea porumbeilor inutil, tratamente ce de obicei duc la slabirea ficatului si la scaderea imunitatii.

3. HRANA DE CEA MAI BUNA CALITATE - BEYERS BELGIUM

Incepand cu luna iulie, in hrana columbodromului se va introduce un procent de 10% de hrana de cea mai buna calitate comercializata de porumbei360.ro: Beyers - cea mai buna mancare folosita de campionii din vestul Europei. Saptamanal, concentratia de hrana Beyers va creste cu 10%, ajungandu-se ca la data semi-finalei si a finale, hrana oferita pasarilor sa fie 100% la sac.

4. SEMI-FINALA SI FINALA INREGISTRATE VIDEO

Cele mai importante doua etape vor fi inregistrate cu o camera de filmat pentru masina pusa la dispozitie de porumbei360.ro, ca un act suprem de transparenta si deschidere catre participantii columbodromului.

 

Speram ca aceasta colaborare sa fie considerata benefica de catre toti columbofilii, iar masurile credem ca arata preocuparea pentru corectitudine si performanta a ambelor parti.