In aceasta perioada, majoritatea columbodroamelor desfasoara Hot Spot – urile; care pe primul, care pe ultimul, dar cu foarte mici exceptii, unele au facut deja si finala.

Nu vom analiza rezultatele altor columbodroame si ne vom referi doar la cel cu care avem un parteneriat: Honest Race OLR – Targoviste, Dambovita.

 

VIZITA DE LUCRU

Saptamana trecuta, intr-una dintre vizitele bilunare pe care ni le-am propus sa le efectuam la columbodrom, am fost foarte placut surprinsi de conditiile in care se aflau pasarile: sanatoase tun, cu toate ca revenisera de la un antrenament, in apa aveau produse care sa impiedice raspandirea bolilor, o ventilatie perfecta care iti lasa impreasia ca te afli pur si simplu pe un camp, nu intr-o crescatorie, un plan bine pus la punct si un manager/administrator, Silviu Andrei, care viseaza ceea ce are de facut, de acum si pana la sfarsitul sezonului.

 

1. Primul obiectiv pe care l-am stabilit de comun acord cu Silviu, a fost capitolul transparenta.

Mai mult decat camerele interioare de luat vederi, nu prea am avut ce sa facem, pentru ca Silviu este un tip foarte deschis si posteaza aproape zilnic filmulete cu antrenamentele si cu pasarile, in general. Daca cineva are o nelamurire si da un telefon, i se raspunde fara ezitare si i se ofera maximul de informatii.

Mai mult, Honest Race OLR a fost singurul columbodrom, din ceea ce am vazut pe mediul online, care a lansat o invitatie publica pentru ca o persoana din afara sa participle, in calitate de observator, la imbarcarea si lansarea pasarilor la Hot Spot 1.

 

2. Al doilea obiectiv a fost capitolul hrana si conditionare.

Aici am furnizat, in calitate de importatori in Romania a produselor Beyers Belgium, cateva sortimente de hrana, de la cea speciala pentru crestere, pana la hrana de concurs, recuperare, etc. In plus, produsele de conditionare de la Beyers consideram ca si-au facut pe deplin datoria. Electrolitul, poate cel mai eficient produs de pe piata, alaturi de Prote-Ina(drojdia de bere), Bioflorum(probiotice cu prebiotice), Condition Plus(administrat la mijlocul saptamanii) si Recovery Plus(la revenirea de la antrenamente), credem ca sunt un factor important si au contribuit din plin la succesul columbodromului. S-a mai folosit Royal Jelly si Chromix, cele mai bune produse pt conditionare si vitaminizare. Royal Jelly este un produs pe baza de ginseng si propolis, iar Chormix este un produse ce ajuta foarte mult pasarile, mai ales in perioadele de crestere. Mai amintim ca produse folosite: Amino Plus(esential), Mineral Plus, Herba Puri T(un concentrat bazat pe extract de alge), Energy Oil(o combinatie de 6 uleiuri: grau germinat, alune, rapita, sofranel, floarea soarelui). Uleiul de usturoi de la Beyers este nelipsit pe mancare, iar sucul de usturoi este nelipsit in apa.

Trebuie sa amintim si gama Vet-Schroeder+Tollisan, pentru care suntem importatori in Romania, cu minunatul Tollyamin Forte, produsul care a repus pasarile pe picioare si le-a mentinut in cea mai buna conditie fizica.

 

3. Al treilea obiectiv a fost capitolul tratamente.

Aceleasi produse Vet-Schroeder+Tollisan, pentru care suntem importatori in Romania, prin T+K+K(trateaza in primul rand tricomonoza), Adeno-Coli Mix, care trateaza adenoviroza,/e-coli, cu Broncho Sprint pentru cai respiratorii, si Kombi(T+K+K, cu Adeno-Coli si Fungi), au mentinut pasarile intr-o stare perfecta de sanatate.

Luna aceasta vom trimite o mostra din excrementele porumbeilor, luate aleatoriu, pentru o analiza in laboratoarele Vet-Schroeder+Tollisan, pentru a fi sigur ca suntem pe drumul cel bun si sa nu administram medicamente “dupa ureche”, mai ales ca urmeaza etapele grele si ficatul porumbelului trebuie sa se prezinte intr-o forma perfecta.

 

Una peste alta, un columbodrom care a avut un numar modest de pasari, dar care dovedeste ca are capacitatea sa gestioneze cu brio peste 1000 de pasari si in care foarte multa lume a castigat incredere. Suntem convinsi ca anul viitor, prin aceste parteneriate, dar si prin dvs., participantii la acet columbodrom, vom reusi sa avem un proiet de succes, dar la o scara mult mai mare.

Combinatia de oferte avantajoase(taxa de inscriere foarte mica si activarea inainte de Hot Spot 3), parteneriatul cu www.porumbei360.ro, importatorul in Romania pentru Beyers Belgium si Vet-Schroeder+Tollisan, numele de talie mondiala care participa si urmaresc indeaproape activitatea columbodromului si care au o parere foarte buna despre ceea ce se intampla aici(Beniamin Neag, Danut Bacalu, Emil Simion), ne fac sa fim increzatori si sa credem ca pasul pe care l-am facut, atunci cand am “adoptat” acest proiect a fost lucrul corect.

LISTA SOSIRI HOT SPOT 1: Hot Spot 1 - HonestRace porumbei360.ro

Va multumim si va tinem la curent cu ceea ce se intampla in lumea columbfila!

Echipa www.porumbei360.ro – pasiune si performanta!