Continuând tradiția pe care porumbei360.ro - Importatorul Oficial al Beyers în România - a inițiat-o acum 3 ani, de a invita un crescător titrat al columbofiliei mondiale sa participe in cadrul Expoziției Naționale a U.C.P.R., vă anunțăm cu bucurie că, anul acesta, invitatul special al celei de-a XXVI-a ediții va fi binecunoscutul crescătorul olandez Jelle Jellema, câștigător al clasicului internațional de la Barcelona în 2014 și o prezență constantă, an de an, în topurile naționale și internaționale ale etapelor de maraton extrem.

Jelle se înscrie astfel în galeria de crescători celebri care au acceptat invitația echipei porumbei360.ro de a participa la unul dintre cele mai mari evenimente columbofile organizate în România, care se va desfășura anul acesta în perioada 7-8 decembrie, la Târgoviște.

Așa cum v-a obișnuit, echipa porumbei360.ro a căutat și caută în permanență să ofere publicului columbofil român momente de calitate și să transforme evenimentele pe care le organizăm în colaborare cu partenerii noștri în adevărate gale columbofile. Am început cu Jos Thone, invitat la Ploiesti in 2016, Gerard Koopman, invitat la Pitești în 2017, am continuat cu Erik Limbourg, prezent la Ploiești în 2018, apoi ne-a onorat cu prezența legendarul doctor veterinar Peeters Norbert, invitatul nostru în cadrul expoziției județene Prahova de anul trecut. Nume sonore, crescători celebri pe întreg mapamondul, cu un palmares impresionant, care au conferit evenimentului columbofil la care au participat o notă aparte.

Pentru crescătorii români care vor participa la această expoziție columbofilă de anvergură, organizată la Târgoviște, Jelle Jellema a transmis și următorul mesaj:

"Am răspuns pozitiv la invitația porumbei360.ro - Importatorul Oficial al Beyers în România - de a participa la Expoziția Națională a U.C.P.R. pentru a sta de vorbă cu columbofilii români și pentru a le explica metoda mea de zbor și de hrănire, un sistem care se bazează pe hrana Beyers.

Am decis să ofer și un porumbel la Tombola U.C.P.R. și sper ca un român va fi făcut fericit pe această cale.

Vă urez mult succes și vă aștept alături de porumbei360.ro și Beyers la Expoziția Națională a U.C.P.R.!"