Tandemul Leu Daniel&Gabriel Radu are un început promițător în această primă parte a sezonului 2019. Deși formează o echipă de puțin timp, cei doi columbofili au reușit să obțină rezultate foarte bune, semn că experiența acumulată de-a lungul timpului, în alte formule, își spune cuvântul. Astfel, tandemul Leu Daniel&Gabriel Radu a obținut locul 1 crescător în clasamentul general al etapei de Viteză - Podul Turcului, locul 1 crescător în clasamentul general al  etapei de Viteză+Demifond - Horia și locul 3 crescător în clasamentul general al etapei de  Viteză- Pechea. Rezultatele sunt cu atât mai importante cu cât au fost obținute în una din zonele cu cea mai puternică concurență la Viteză+Demifond - Constanța. "Ca să ai succes în ziua de azi, ai nevoie de foarte mult timp și energie. Singur este extrem de greu, dacă vrei să faci performanță. Noi am ales să ne unim forțele, să facem ceea ce iubim mai tare și să fim mândri de rezultate pe care le obținem", a punctat columbofilul Gabriel Radu.

Cei doi membri ai tandemului au 150 de porumbei în crescătoria lor din Constanța, iar dintre aceștia 46 sunt pentru competiții, toți din linii de campioni naționali și olimpici. De asemenea, tandemul deține la matcă mai mulți reproducători campioni naționali, provinciali și județeni. "Porumbeii din crescătoria noastră au la bază linii precum Guss Christian, care ne-a adus cele mai mari satisfacții până la acum, și Gaby Vandenabeele, dar avem și porumbei din linii precum Freddy Vandenheede, Leo Heremans, Rudi Diels. Până acum am avut un sezon bun, dar este loc și de mai bine. Avem doi porumbei cu punctaje exatraordinar de bune la categoria Viteză și Demifond", a precizat Gabriel Radu.

Iată rezultatele obținute de tandemul Leu Daniel&Gabriel Radu în acest sezon

imagine

imagine

imagine

imagine

 

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine 

Porumbeii au fost zburați la văduvie și antrenați în funcție de etapele la care au participat. "Antrenamentele diferă, pot fi o dată, de două ori sau de trei ori înainte de etape. Depinde de cum bate vântul și de cum arată porumbeii la mână. Ultimele zile din programul de pregătire sunt cele mai importante pentru a finaliza forma porumbelului, dacă trebuie să fie mai ușor sau mai greu", a explicat Gabriel Radu. În ceea ce privește hrana pe care le-o dă porumbeilor și produsele pe care le folosește în îngrijirea lor, are un singur cuvânt de spus: Beyers. "Este primul an în care folosim Beyers. Suntem foarte mulțumiți de produse, pentru că am văzut că au efecte asupra porumbeilor și au adus și rezultate. Folosim Beyers Premium Super Văduvie, un amestec de hrană specială pentru concurs, cu popcorn, boabe mici de porumb Cribbs și soia, și punem accent foarte mult pe recuperare. Folosim Electrolit Plus, care îi ajută pe porumbei să elimine toate toxinele și să se recupereze foarte bine după efoturi fizice intense, și nu în ultimul rând porumbeii noștri mai primesc ca supliment pentru energie uluitorul GEM de la Beyers".