Avem placerea sa va anuntam ca incepand cu 23 noiembrie, site-ul www.pigeons360.com va gazdui LICITATIA ANULUI 2020, in care REVELATIA ROMANEASCA in columbofilia mondiala, ALIN KARSCU, va oferi spre vanzare 12 bijuterii din crescatoria personala.

REGELE BARCELONEI, care cu UNICA REGINA - QUEEN OF THE NIGHT au adus atata cinste tarii noastre si care a stiut sa isi pastreze simplitatea si modestia in tot acest context, va oferi pentru prima data la vanzare porumbei din crescatoria sa.

In aceasta prima licitatie avem 12 pui din porumbeii reprezentativi ai crescatoriei Alin KARSCU, porumbei care l-au ajutat pe Alin sa cucereasca vestul columbofil si care arata impecabil la mana. Printre ei se regasesc:

  • NEPOATA QUEEN OF THE NIGHT, din singura fiica existenta a lui QUEEN OF THE NIGHT
  • SEMIFRATE cu QUEEN OF THE NIGHT
  • SEMIFRATE CU "DE 309", SEMIFRATELE lui QUEEN OF THE NIGHT
  • NEPOATA de pe SEMIFRATE cu QUEEN OF THE NIGHT

In 2020, Alin a zburat Barcelona cu o echipa de 3 porumbei si a reusit sa inchida etapa in dupa-amiaza celei de a doua zile, la un moment in care nume grele din columbofilia mondiala nu aveau revenit nici 25% din efectivul angajat.

Asadar, Alin Karscu a reusit sa ocupe in 2020 la Barcelona International locurile:

  • 1 International si National cu celebra regina QUEEN OF THE NIGHT
  • 19 National Germania cu semifratele ei, "DE 309", care a clasat a doua Barcelona la rand (2019 si 2020)
  • 23 National Germania cu verisoara ei, "THE ARROW" (tradus: SAGEATA)

Toti porumbeii au un numitor comun, un bunic, un porumbel descendent din Emiel MATERNE, legenda apusa a maratonului belgian. Asadar, 3 porumbei angajati, 3 porumbei clasati, toti 3 inruditi: doi semifrati si o verisoara.

In licitatia din 23 noiembrie vom regasi si un pui reprodus direct din "THE ARROW" - VERISOARA QUEEN OF THE NIGHT si femela de baza, alaturi de "DE 309", care vor forma echipa pentru BARCELONA 2021

Tinand cont ca Alin KARSCU are spatiul mai putin decat limitat, ca sa faca asemenea performante trebuie sa isi aleaga reproducatorii cu foarte mare atentie si strictete, asa ca orice provine din crescatoria KARSCU este cu siguranta un reproducator dovedit.

Mai regasim si o fiica directa din "4 SCHWERIN", porumbelul care pe Alin KARSCU l-a urcat pe Loc 4 Provincial la Maraton si Maraton Extrem Provincial in 2015, in Romania. 

Tineti aproape si pe 23 noimbrie, incepand cu ora 18.00, va invitam sa fiti prezenti la deschiderea acestei licitatii selecte.

Daca pana astazi am reusit sa aducem in fata columbofililor romani cele mai bune produse columbofile, de la cele mai consacrate nume din domeniu, speram ca incepand cu aceasta licitatie, alaturi de cele organizate impreuna cu cel mai mare colectionar din Europa, Sorin Florea, sa reusim sa aducem in fata columbofililor romani, si nu numai, cei mai buni porumbei, de o calitate deosebita!

Va multumim pentru incredere si pentru sprijinul acordat proiectului nostru in ultimii 4 ani!

Iar pentru cei dintre voi care pot si vor, va invitam oricand, de luni pana sambata, la sediul nostru din Bucuresti, unde puteti vedea si analiza la mana cei 12 pui. Si invitatia este valabila pentru fiecare licitatie pe care o organizam.

Cu prietenie si respect,

Echipa pigeons360.com - Remus si Narcis AFRASINEI, alaturi de intregul colectiv.