În fiecare an, copiii de la Grădinița din Republica Moldova se confruntă cu adversități care au un impact de durată asupra sănătății și bunăstării lor. Acesta este motivul pentru care organizăm această licitație caritabilă - pentru a strânge fonduri cu care să furnizăm materialele necesare reconstrucției.

Adesea ne gândim la educație ca la ceva care începe în școală. Așadar, s-ar putea să nu ne imaginăm  formarea începe încă din grădiniță, aceasta fiind uneori mai importantă decât restul sistemului nostru educațional – în special pentru acei copii care provin din medii defavorizate.

Grădinița este o instituție care poate avea un impact mare asupra modului în care se descurcă un copil în etapele ulterioare ale vieții sale academice.

imagine

 

De Crăciun, ajutați-ne să facem din nou un loc fericit pentru copiii din satul Camenca, raionul Glodeni.

Grădiniță nu are un teren de joacă adecvat, așa cum își doresc și au nevoie cei mici. Pentru încălzire, încă se folosesc sobe vechi de peste trei decenii, care fumegă - copii fiind expuși la niveluri nesănătoase de poluare.

Pentru ca fiecare copil să aibă dreptul la o educație de calitate, este esențial ca mediul său să nu împiedice acest proces.

imagine

 

De sărbători, ajutați-ne să oferim copiilor din Republica Moldova o bucurie, achiziționând porumbelul preferat. Veți găși nume sonore al unor crescători de top în columbolifia mondială, precum: ALIN KARSCU, JACKY DE BRUINE, JAN MORSINK, SORIN FLOREA.

Toate încasările vor fi donate proiectului.

Reportaj: https://fb.watch/hph-3P5Rt6/?mibextid=v7YzmG

 

imagine

imagine

imagine

imagine