Exista oare columbofil care sa nu fi auzit vreodata de Team Florea Sorin, manageriata de domnul Florea Sorin, declarat de situl international PIPA ca fiind cel mai mare colectionar de porumbei de top din Europa si intre primii la nivel mondial?

Florea Sorin este initiatorul proiectului columbofil TEAM FLOREA SORIN, care prin achizitiile facute in decursul ultimului deceniu poate fi considerat, fara drept de apel, cel mai important colectionar de porumbei din Romania si din Europa. Datorita rezultatelor uimitoare obtinute pe columbodroamele din Africa de Sud, Victoria Falls, Algarve - Portugalia, Taiwan, dar si in campionatul intern al Belgiei, Sorin Florea este catalogat ca fiind cel mai popular crescator roman la nivel national si international. Nenumarate pasari din linii faimoase din vestul Europei s-au mutat în minunata crescatorie a TEAM FLOREA SORIN, in Romania.

Printre celebrii crescatori de la care s-au facut achizitii, ii regasim pe: Gaby Vandenabeele, Bart Geerinckx, Dirk Van Dyck, Albert Derwa, Erik Limbourg, Marc De Cock, Hardy Krüger, Peter Veenstra, Hugo Batenburg, Gerard Koopman, Alin Karscu si lista poate continua.

Columbofilul si omul de afaceri Florea Sorin s-a hotarât de la bun început ca nu se poate limita doar la granitele României, fiind convins pe deplin de faptul ca puii cu inele românesti pot concura de la egal la egal cu orice porumbei, în orice colt al planetei. Din acest motiv TEAM FLOREA SORIN a initiat parteneriate columbofile cu mari campioni internationali precum: 

  • Guy Van Der Auwera - castigand cu femela SPARTAN QUEEN, BE-6039560, descendenta lui „The Gilbert” - Erik Limburg, a lui „Wittekop Silvester” si „Willyke” - Bart GeerinckxLoc 1 Yearling Bourges din 17911 yearlingi, si Loc 5 dintr-un total de 41989 porumbei, in 2019.
  • Daniel Bucaciuc - campion in Belgia in 2018 cu fenomenalul mascul Mr. Fantastic
  • Bert Van den Berghe
  • Nicolas si Filip Norman

Florea Sorin reproduce o multime de tineri care sunt trimisi sa concureze in cele mai importante columbodroame din Taiwan, Africa de Sud, Grecia, Portugalia sau Spania, competitii cu multe rezultate bune. Ca si rezultate notabile, amintim:

  • Castigator al Campionatului de Primavara din 2019 in Taiwan, impreuna cu partenerii sai asiatici;
  • Locul 1 în prima cursa - Hot Spot Car of Victoria Falls Challenge Pigeon Race columbodrom din Zimbabwe;
  • Locul 5 cel mai bun in general din 3600 de porumbei la acelasi columbodrom;
  • Locul 1 la Hot Spot Car Race din Africa de Sud.

In cadrul licitatiilor cu porumbei de la Team Florea Sorin, organizate de pigeons360.com aveti o ocazie unica de a achizitiona material genetic de inalta calitate pentru lotul dumneavoastra de reproductie.

Esti bine cunoscut faptul ca Team Florea Sorin detine o crescatorie unicata, atat in spatial european, cat si la nivel mondial, avand peste 2000 de porumbei speciali, colonii complete ale celor mai mari columbofili, exclusiv din liniile porumbeilor care i-au consacrat. Astfel, in crescatoria din Romania intalnim frati, surori, unchi, matusi, fii, fiice, verisori, nepoti, bunici, incesturi pe cele mai deosebite pasari din istoria moderna a columbofiliei mondiale: Kanibaal, Il Ragno(The Spider), New Freddy, Freddy, Witekopf Silvester, Geeringx Hen, Gladiator, Bliksem, Rudi, Turbo, Chipo, Harry, Gilbert, Eagle Eye, Bolt, Ring Lose, Special One, New Laureaat, Black Power, Sumerian Fighter, Lucky 848, cuplul BAK 17 etc.