In week-end-ul care tocmai s-a încheiat, în localitatea băcăuană Dărmănești s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Expoziției Provinciale U.C.P.R., Zona Est – Sud-est, prilej pentru echipa porumbei360.ro, importatorul oficial al produselor BEYERS și DR. PEETERS în România, să-și onoreze promisiunea de a sponsoriza derby-ul național Malta, oferind câștigătorilor (locurile 1, 2 și 3 pe total lansare) premii constând în produse columbofile de calitate de la cele două mari companii menționate anterior. De asemenea, locul 1 Crescător a intrat în posesia unui porumbel original Jos Thoné, cvadruplu campion mondial.

Ocazie pentru noi să-i cunoaștem sau sa ii reintlnim personal pe câștigători, să le înmânăm premiul pe care și l-au adjudecat la finele unui concurs dificil, așa cum îi stă bine unei etape derby naționale, să-i felicităm pentru efortul depus de ei și de porumbei în realizarea acestei frumoase performanțe sportive și să le urăm mult succes în atingerea tuturor obiectivelor pe care și le-au propus să le înfăptuiască.

Iată și câștigătorii premiilor oferite de porumbei360.ro pentru categoria General Porumbel (clasamentul pe lansare) al etapei derby Malta 2019:

 

Locul I - Boboc Vasile

- care a primit produse BEYERS în valoare de 300 lei și produse DR: PEETERS în valoare de 160 lei 

imagine

 

Locul II - Matache + Vaideanu (centru si dreapta imaginii)

- care au primit produse BEYERS în valoare de 150 lei și produse DR: PEETERS în valoare de 125 lei

imagine

Alături de familia Matache, domnul Cosmin Constantinescu, în stânga imaginii, unul dintre principalii organizatori ai expoziției și o gazdă extrem de primitoare. 

 

Locul III - Burghianu Daniel 

- care a primit produse BEYERS în valoare de 100 lei și produse DR. PEETERS în valoare de 75 lei

imagine

 

Locul 1 în clasamentul pe lansare al crescătorilor la etapa derby Malta 2019 - Maxim Mihai

- care este ferictul câștigător al unui porumbel original Jos Thone, cvadruplu campion mondial. 

imagine