Beyers Belgium, poate cea mai apreciata companie in randul columbofililor la nivel mondial este, incepand cu acest an, mai aproape si de columbofilul roman.

Prin parteneriatul incheiat cu porumbei360.ro, Romania are posibilitatea sa foloseasca cele mai de top produse Beyers, aceleasi pe care cei mai mari campioni ai lumii le folosec.

CHAMPIONS CHOOSE BEYERS!

Nu exista campion la ai carui rezultate sa nu contribuie din plin si "prietenul" Beyers. Lista campionilor care folosesc produsele Beyers este foarte lunga, dar vor fi mentionati doar o parte dintre acestia:

- Gaby Vandenabeele - care are inclusiv un produs Beyers ce-i poarta numele: PREMIUM G. VANDENABEELE;

- Erik Limbourg;

- Familia Eijerkamp;

- Dirk Van Dijck;

- Gunther Prange - care are inclusiv un produs Beyers ce-i poarta numele: PRANGE GRAND PRIX;

- Jos Thone - care are inclusiv un produs Beyers ce-i poarta numele;

- Gerard Koopman - care are inclusiv un produs Beyers ce-i poarta numele;

- Familia Herbots;

- Albert Derwa;

- Benny Stevenick;

- Fratii Vandenheede;

- Arjan Beens.

Lista poate continua la nesfarsit. 

porumbei360.ro OFERA SOLUTII COMPLETE

Asa cum v-am obisnuit deja, porumbei360.ro se pune in slujba columbofilului roman si isi propune sa ofere informatii fara sa cenzureze in interes propriu informatia. Asadar, informatii complete si valoroase vor fi transmise saptamanal catre columbofilul roman, incepand de la Metoda de hranire si conditionare a celor mai mari campioni ai lumii(Gaby Vandenabeele, Erik Limbourg, G. Koopman si altii), pana la informatii despre castigatorii din romania care au folosit produsele Beyers si modalitatea in care acestia au facut-o.