Inca o demonstratie de forta marca PIPA, ar spune unii, marca "UN POPOR UNIT" am spune noi. Tocmai s-a incheiat o noua licitatie a unui popor vestic si, surpriza ce o constatam cu totii, belgienii, olandezii, germanii si alti vestici SUNT MAI PROSTI DECAT ROMANII! Asa de prosti ca nu au reusit sa observe cum KAIER, un chinez putred de bogat, care detine o flota de vase de croaziera in valoare de cateva miliarde de dolari, a venit sa "SPELE BANI" in Europa, pe un porumbel. Cred ca cele 1.6 milioane de EURO dati pe KIM pentru el sunt ca un bob de samanta din punga de NutLine a tuturor comentatorilor avizati, care se pricep la toate, numai la meseria pe care o fac ei in viata, nu.

imagine

Am ales sloganul marxisto-comunist ca pentru Romania pare a fi inca destul de proaspat "PROLETARI DIN TOATE TARILE, UNITI-VA!". Romani, haideti sa deschidem ochii si sa fim uniti macar acum, in ceasul al 12-lea. Pana cand nu vom intelege ca trebuie sa ne respectam reciproc, sa ne apreciem reciproc, sa ne sustinem reciproc, nu vom reusi sa ajungem nici sa speram ca ne vom bate vreodata cu fenomenul columbofil din vestul Europei. 

Haideti sa discernem binele de rau, valoarea de non-valoare si sa incepem sa ne aliniem cu totii in spatele celor care conteaza cu adevarat. Haideti sa intelegem ca daca formam o coloana, condusa de o valoare, si o impingem cu totii inainte, in momentul in care va veni randul nostru sa fim varful coloanei, vom fi si mai valorosi. Dar atat timp cat noi ne tragem in jos unii pe altii, nu vom reusi sa ajungem mai departe de locul in care suntem momentan.

Haideti sa ne identificam valorile. Si, slava Domnului, in Romania, sau romani plecati in afara, avem! Avem oameni in spatele carora sa ne punem, cu care sa ne asociem, pe care sa ii propulsam si care sa traga intregul pluton dupa ei. Putem da si exemple, cu nume si prenume, dar tinand cont de momentul la care ne aflam, cu marea licitatie a lui GASTON VEN DE WOUWER, haideti sa vorbim despre un roman care are o legatura cu acesta: SORIN FLOREA.

imagine

SORIN FLOREA este omul care detine o colectie impresionanta de porumbei GASTON. Daca astazi nu aveam licitatia cu pricina, nici nu am fi aflat de ceea ce detine Sorin si de valoarea nemasurabila pe care o detine Romania columbofila in momentul de fata. Daca intrati pe site-ul TEAM FLOREA SORIN, veti gasi o lista lunga de nume de la care Sorin a achizitionat porumbei. Oare cate nume ne sunt cunoscute? Oare cate nume ca GASTON VAN DE WOUWER nu se regasesc in lista aia, nume pe care le vom descoperi cand va fi, insa, prea tarziu. Avem o mina de aur la indemana, la fel ca GAZELE DIN MAREA NEAGRA, pe care nu o exploatam. Pana cand? Ce asteptam? Se organizeaza licitatii ale lui SORIN FLOREA si 500 EUR pe o pasare cu asemenea origini ni se pare mult. Si luam din vestul Europei niste stranepoti din promisiuni si dam 500 EUR pe 2 sau 3 bucati, care nu vor face niciodata performanta. Si nu e musai sa cumparam porumbei de la SORIN FLOREA. Culmea este ca atunci cand se organizeaza o licitatie cu asemenea valori, tot dintre romani avem neplacerea sa constatam ca se arunca, efectiv, cu niste cuvinte jignitoare: "si-a scos toate rebuturile la vanzare", "sunt porumbei slabi", etc. Fratilor, daca nu avem capacitatea sa apreciem, macar sa avem inteligenta celor din afara sa tacem. Doar asa, macar fara sa ne incurcam unii pe altii, daca de ajutat nu ne putem ajuta, vom ajunge mai sus decat suntem acum. 

Va dam multe exemple de campioni ai Romaniei care au cumparat "rebuturi" de la SORIN FLOREA si care au iesit castigatori de etape sau campioni nationali. Au iesit cu porumbei din linii pe care multi nu le auzim prea des promovate in Romania. Si sunt porumbei cumparati cu 250-500 de EURO. Sunt si porumbei care nu merg printre ei? Fara indoaia? Dar mai mult decat sa pui in circuit un porumbel cu un pedigree impecabil si care sa arate perfect la mana, nu poti face. Restul tine de lucruri care nu se vad, de sansa, de priceperea crescatorului, de masa, casa si lucrurile care scot campioni.

Si ca sa ramanem in interiorul aceluiasi subiect, haideti sa trecem in revista ce porumbei are Sorin Florea din colectia vanduta de Gaston van de Wouwer. Haideti sa fim obiectivi si sa vedem apoi daca si cat merita acesti porumbei, daca ar fi sa ii infuzam in liniile de porumbei romanesti. Haideti sa vedem daca acestei linii ar creste performantele porumbeilor romanesti si, atunci cand ii vindem mai departe, in afara, daca aceste infuzii ne-ar ajuta sa recuperam investitiile si sa ne crestem profiturile.

Sa o luam pe rand. 

 

          TEAM FLOREA SORIN a castigat o masina la Clumbodromul din AFRICA DE SUD in anul 2017, cu un porumbel 75% GASTON VAN DE WOUWER si 25% DIRK VAN DYCK. Atasam pedigreeul tatalui porumbelului si un film cu acesta.

imagine


VIDEO LINK Father of OLR SAMDPR Car Winner 2017 Team Florea Sorin Gaston van de Wouwer pigeons360.com porumbei360.ro

imagine

          1. NEW KIM - vandut cu 1.6 milioane de EURO

imagine

imagine

 

 

Strabunicul lui NEW KIM se afla in volierele TEAM FLOREA SORIN. Este un mascul Orig. Dirk van DYCK, pe care il atasam aici.

imagine

imagine

          2. FRATE LAURA "BROTHER LAURA" - vandut cu 55 000 EUR

imagine

 

 

 

Un FRATE LAURA si SORA LAURA se afla in volierele TEAM FLOREA SORIN - urmatoare 2 poze de jos

 imagine

 

imagine

 

 

 

 

FRATE CU MAMA LAURA se afla in volierele TEAM FLOREA SORIN

imagine

 

imagine

 

          3. NENUMARATI FRATI, SURORI si FII/FIICE NOOR - vanduti cu zeci de mii de euro fiecare. In volierele TEAM FLOREA SORIN regasim DOUA SURORI NOOR

 

imagine

imagine

 

 

imagine

imagine

 

Am vorbit cu SORIN FLOREA si asteptam cu nerabdare luna in care vom pune la vanzare, la preturi mult mai mici si mai decente, pui si nepoti din acesti porumbei deosebiti.