Luna aprilie a acestui an a pus bazele uneia dintre numeroasele licitații ținute de PIPA. Concurența a fost acerbă, însă am reușit să achiziționăm șase porumbei cu un istoric al părinților demn de invidiat. Patru dintre aceștia fac parte din colecția bine cunoscutului Jelle Jellema, cel mai mare crescător de porumbei de curse din Olanda. Ceilalți doi porumbei achiziționați fac parte din colecția lui Gaby Vandenabeele și Gino Clicque, crescători ce se mândresc cu colecțiile lor valoroase. Cele 6 exemplare vor ajunge în centrul de reproducție al echipei Porumbei360.

În urma licitației, suntem mândri de faptul că am achiziționat șase porumbei cu material genetic excepțional transmis de către părinții campioni. Aceștia vor ajunge în România în următoarele luni, urmând a fi găzduiți în centrul de reproducție al echipei Porumbei360. Mai mult decât atât, ne dorim ca în urma împerecherii acestor porumbei să obținem niște campioni de neegalat.

După cum bine știți, patru dintre acești porumbei fac parte din colecția bine cunoscutului Jelle Jellema, cel mai mare crescător de porumbei de curse din Olanda. A reușit performanța de a termina în top 100 la fiecare cursă de distanță lungă care a fost găzduită de ZLU sau NPO. Cu al treilea premiu la la Bracelona, al șaselea la Narbona, al șaselea și al șaptelea la NPO Perigueux, numele lui Jelle Jellema începe să fie din ce în ce mai cunoscut în lumea columbofililor. Numeroasele sale rezultate de top au dus la o serie de titluri importante din cadrul campionatelor.

 

Prețurile porumbeilor din liniile lui Jelle Jellema achiziționați de noi, sunt următoarele:

01 - Son Silke - NL19-1328286

Direct son of  "Silke", top hen 

Crescut de: Jelle Jellema

Oferit de: Jelle Jellema

Preț oferit: 2 200 EUR

 

 

imagine

 

imagine

 

02 - Grandson Kleine Jade - NL19-1328290

Top value grandchild to 3x1. Int. Barcelona

Crescut de: Jelle Jellema

Oferit de: Jelle Jellema

Preț oferit: 2 000 EUR

imagine

 

imagine

03 - Inbred Zwart Goud - NL19-1328253

Double g.daughter to legend " Zwart Goud"

Crescut de: Jelle Jellema

Oferit de: Jelle Jellema

Preț oferit: 2 500 EUR

imagine

 

imagine

 

04 - Daughter Barca 444 - NL19-1328675

Crescut de: Jelle Jellema

Oferit de: Jelle Jellema

Preț oferit: 2 000 EUR

imagine

 

imagine

 

Ultimii doi porumbei achiziționați, dar nu cei din urmă, fac parte din colecția lui Gaby Vandenabeele și Gino Clicque, crescători cu colecții valoroase de porumbei. Gaby Vandenabeele de la Renterghem, este pictograma portului belgian pentru rezultate inegalabile în cursele de distanță la nivel național, provincial și regional. 

Gino Clique este de asemenea, un columbofil cunoscut, ce deține trei premii naționale care i-au adus titlul de "National Ace Pigeon" pentru distanțe lungi, și titlul de "Cel mai bun porumbel pe distanțe lungi" în clasamentul întocmit de către cei de la PIPA.

 

Prețurile porumbeilor din liniile celor doi columbofili, Gaby Vandenabeele și Gino Clique, sunt următoarele:

01 - Prins Rudy x Tineke 780 - BE18-3128780 

Crescut de: Gaby Vandenabeele

Oferit de: Gaby Vandenabeele

Preț oferit: 1 900 EUR

 

imagine

 

imagine

 

02 - Little Sonia - BE18-3128996

Crescut de: Gino Clique

Oferit de: Gino Clique

Preț oferit:  950 EUR

 

imagine

 

imagine