Silviu Glodeanu sau Silvica, cum il stiu prietenii, si-a inceput activitatea columbofila in anul 1995, in cadrul clubului din Vulcana Pandele, din judetul Dambovita, un club cu o bogata istorie columbofila, un club unde etapele de viteza-demifond sunt tratate cu maxima seriozitate si interes, unde concurenta este puternica, in ultimii ani avand etape de peste 20.000 de porumbei pe lansare.

imagine

Silviu Glodeanu, impreuna cu Victor Harry - castigatorul locului 1 Chateauroux 612 km, 8000 por, 13 min avans
 

A inteles foarte rapid cum stau lucrurile in lumea columbofila, a inteles ca numericul mic, pregatirea responsabila a porumbeilor si mentinerea acestora intr-o stare de sanatate foarte buna, sunt pasii spre succes. 

A mai inteles ca alegerea categoriilor de zbor este de asemenea foarte importanta, de aceea si-a ales etapele de viteza si demifond pe care le-a jucat ca la carte, nu degeaba fiind numit si "Regele etapelor de sprint din Romania"

imagine

Silviu, porumbel ce a luat numele de "Silviu" dupa castigarea locului 1 Chateaudun, 500 km, 15000 por

 

Silviu este crescatorul de porumbei pe care ti-l doresti ca prieten, ca adversar, ca si coleg de club. De ce? Are toate caracteristicile, cerintele unui lider innascut. Are ceea ce trebuie sa aiba un lider, un campion. Are respectul fata de adversar, are fair playul in sange si are capacitatea de a te motiva. 

De cand a inceput activitatea columbofila, cand a fost managerul unei crescatorii din GRECIA, cand s-a ocupat exclusiv la el acasa sau cand a fost manager la crescatoria domnului SIMION EMIL, nu a existat an competitional in care sa nu castige un titlu de campion national sau sa nu bifeze o prezenta pe podiumul national la categoriile VITEZA si DEMIFOND.

Pentru a inchide cercul, valoarea porumbeilor lui Silviu a inceput sa straluceasca si in alte crescatorii, unde porumbei cu sange marca SILVIU GLODEANU au inceput sa puncteze magistral la etape de VITEZA, DEMIFOND, chiar si FOND., la diversi crescatori din tara, dar si din strainatate, sau la etapele din cadrul diverselor columbodroame. Asta spune multe despre valoarea porumbeilor marca SILVIU GLODEANU, despre bogatia si performanta materialului genetic detinut.

Cea mai recenta realizare cu porumbei marca Silviu Glodeanu este porumbelul care va reprezenta Romania la urmatoarea Olimpiada columbofila. Porumbelul “Olimpic Sultan”, original din crescatoria Silviu Glodeanu si concurat de tandemul Ivanescu + Constantin (Arges).  Loc 2 Lotul Olimpic - Cat A -Viteza.

 

imagine

Cariera de columbofil de 23 de ani

In anul 2018 a luat decizia de a parasi tara si a-si incepe o cariera columbofila in Belgia, tara columbofiliei mondiale, dar soarta a facut sa se reorienteze rapid si sa mearga in Olanda, unde face parte din prestigioasa echipa columbofila a lui JAN HOYMANS, ocupandu-se exclusiv de porumbeii de zbor din locatia de unde a fost zburat celebrul HARRY. 

imagine

Crescatoria din Vulcana Pandele, locul unde Silviu Glodeanu a slefuit nenumarate diamante ce au dominat topul national al columbofiliei romanesti

imagine

Crescatoria unde isi desfasoara activitatea Silviu Glodeanu in prezent 

imagine

Din 2019 activitatea cu zburatorii a incetat, ramanand doar lotul de reproducatori al lui Silvica, care este un lot extrem de puternic, alcatuit din fii/fiice sau frati/surori cu majoritatea campionilor ce i-a avut Silviu de-a lungul carierei sale columbofile, la care in fiecare an se adauga material genetic de calitate de la crescatorii din Vest, inclusiv descendenti de pe linia celebrului HARRY dar si de la alti crescatori cu rezultate bune la zborurile de 400-700 km, din care echipa porumbei360.ro impreuna cu Silviu va pun la dispozitie cateva pasari special alese pentru licitatia ce urmeaza.

 

 In EXCLUSIVITATE - PORUMBEI360 - ofera crescatorilor de porumbei posibilitatea intaririi compartimentului de reproductie cu pasari de exceptie. O sansa UNICA de a va intari lotul pe care il detineti si pentru a mari sansa de a va mandri cu rezultate de TOP!