SPRINT PLUS 300 ml

Energizant și vitamine

• SUSȚINE REZISTENȚA MUSCULARĂ

• DEZVOLTĂ FORȚĂ ȘI ENERGIE

• ÎNTĂREȘTE IMUNITATEA

 

Sprint Plus de la Dr. Peeters, administrat în timpul sezonului competițional, asigură necesarul optim de suplimente pentru a face față solicitărilor fizice intense la etapele de concurs.

 

SPRINT PLUS - BENEFICII MULTIPLE 100% DE LA NATURĂ

Sprint Plus are un grad ridicat de absorbție în organism și are un conținut optim de fructoză, glucoză și minerale, care trec imediat în sânge. Bogat în propolis, royal jelly (lăptișor de matcă), ginseng, vitaminele B2/B6/B12, polygonum multiflorum, herba epimedium, ganoderma lucidum și echinacea.

Sprint Plus mai conține substanțe și enzime printre care icariina, flavonoid și inhibatorul PDE5.

 

Să luăm pe rând toate aceste ingrediente deoarece fiecare dintre ele însumează o serie de proprietăți fantastice pentru starea generală de sănătate a unui organism viu. Și, câtă vreme însăși medicina umană se folosește cu succes de efectele lor benefice, e lesne de înțeles de ce utilizarea lor a fost transferată și către domeniul columbofil.

Propolisul este unul dintre cele mai puternice medicamente ale naturii, un adevărat cocktail de substanțe vindecătoare, recoltat de albine primăvara din mugurii şi de pe scoarţa mai multor specii de arbori: plopi, mesteceni, castani, sălcii, frasini, anini și diferiți pomi fructiferi. Din punct de vedere etimologic, cuvântul ”propolis” vine din greacă și înseamnă partea dinaintea cetății. Albinele îl folosesc cu rol de scut împotriva agresorilor externi ai stupului. Cercetătorii care au întreprins studii pentru a-i determina caracteristicile au rămas uimiți de proprietățile lui: nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzând şi varietăţile lor) sunt distruse de către propolis, care este cel mai puternic medicament antiinfecţios cunoscut. Iar proprietăţile sale terapeutice nu se opresc aici, eficienţa sa fiind demonstrată în nu mai puţin de 200 de afecţiuni.  

Lăptișorul de matcă (royal jelly) este cel mai puțin cunoscut  produs apicol și este deseori confundat cu propolisul. În timp ce propolisul este produs și folosit pentru dezinfecția și întreținerea stupului, lăptișorul de matcă are rolul de a hrăni regina stupului. Albinele lucrătoare se hrănesc cu lăptișor de matcă în primele trei zile, în schimb regina se hrănește în exclusivitate cu lăptișor toată viața. Ca urmare, regina crește în volum dublu față de o albină lucrătoare și trăiește 4-5 ani, în timp ce albina lucrătoare trăiește maxim 2 luni. Studiile recente arată că acesta este foarte bogat în pro-hormoni, vitamine, minerale, enzime și substanțe cu rol antimicrobian. Are în compoziție toți aminoacizii esențiali și acizi cu acțiune antitumorală, enzime și co-enzime, oligoelemente (potasiu, fosfor, fier, calciu, siliciu), vitamine. Cel mai bine este reprezentat complexul vitaminic B. Se pare că numărul beneficiilor pentru sănătate ale lăptișorului de matcă sunt nelimitate, acesta având o acțiune benefică la nivelul întregului organism: echilibrează imunitatea, rol energizant, crește rezistența la efort, protejează ficatul, reduce stresul psihic și fizic, reduce inflamațiile musculare și articulare, crește pofta de mâncare, stimulează formarea oaselor, prelungește durata de viață.

Ginsengul este o plantă considerată un veritabil panaceu, fiind utilizată cu precădere pentru rolul de tonic fizic și psihic. Substanțele active prezente în pudra obținută din rădăcina de ginseng au efecte benefice în diverse afecțiuni, printre care oboseala cronică, sistem imunitar scăzut, afecțiuni hepatice, conferind totodată organismului proprietăți adaptogene. Pe scurt, fortifică organismul. Chiar dacă este o sursă importantă de vitamine și de minerale, ginsengul nu are un aport caloric ridicat.

Vitamina B2 intervine în procesul de creștere, protecția celulei hepatice de acțiunile unor agenți toxici, absorbția lipidelor din tractul digestiv, în metabolismul glucidelor, lipidelor și proteinelor, participând astfel la transformarea alimentelor în energie.

Vitamina B6 are un rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor şi lipidelor (îndeosebi al acizilor graşi esenţiali), fiind şi stimulent muscular. Intervine în dezvoltarea matricei osoase și îmbunătățește metabolismul neuronal, ameliorând procesele neuronale.

Vitamina B12 joacă un rol decisiv în buna funcționare a sistemului nervos, participă la procesul de reînnoire celulară, la sinteza AND-ului, a fierului, a vitaminei C, a acidului pantotenic, folic și la sinteza vitaminei B15, intervine în procesul de maturizare a globulelor roșii, înlăturând astfel oboseala și anemia, participă activ la metabolismul proteinelor, lipidelor și glucidelor, contribuie la funcționarea normală a celulelor, în special a celor din măduva osoasă, are rol benefic asupra tractului gastrointestinal. În plus, această vitamină are un rol important și în protejarea celulelor hepatice, datorită proprietății ei de a împiedica depunerea grăsimilor în ficat.

Polygonum multiflorum sau Rădăcină de Fo-ti este o plantă cu rădăcină tuberoasă, care crește în munții din centrul și sudul Chinei, fiind utilizată ca tonic al rinichilor și ficatului, ca fortifiant al sângelui, mușchilor, tendoanelor și oaselor, prevenind îmbătrânirea prematură.

Herba epimedium sau Iarba țapului este un extras din plante din categoria Epimedium, având o istorie de utilizare în medicina chineză, fiind folosită în special de persoanele slăbite, fără forță, permanent obosite sau care aveau slăbiciuni la nivelul genunchilor și spatelui, fiind un produs care ajuta în general organismul să ajungă mai ușor la o stare de excitare.

Ganoderma lucidum sau Reishi este o ciupercă foarte rară, care se cultivă în Japonia, China și alte părți ale Asiei, fiind una dintre ciupercile folosite de cel mai mult timp în scop medicinal, fiind eficientă într-o gamă foarte mare de afecțiuni. Guvernul japonez recunoaşte Reishi ca tratament oficial pentru cancer. Reishi este un energizant eficient, dar şi un antioxidant care protejează organismul de efectele radicalilor liberi. De asemenea, este un excelent remediu antistres.

Echinaceea este o plantă recunoscută pentru eficiența sa dovedită în stimularea imunității organismului, prin creșterea capacității sale de apărare față de diverși agenți infecțioși. Efectele ei antipatogene se datorează unei combinații de elemente constitutive, care includ flavonoide, polizaharide, fenoli, alkylamide și unele minerale cum ar fi cupru, potasiu, iod și fier, împreună cu vitaminele A, E și C.

Așadar, SPRINT PLUS este un produs complet, creat și adaptat pentru porumbeii de concurs, cu scopul de a le oferi acel surplus de energie, atât de necesar în sportul columbofil modern. Administrat săptămânal, are imediat efect antimicrobian, antiinflamator, antibiotic, biostimulator, imunostimulant și energetic.

Sprint Plus asigură cea mai bună energie pentru orice tip de mușchi, inclusiv pentru inimă, care este o "pompă musculară".

Se poate administra pe durata întregului an.

Mai multe detalii despre posibilitatea achiziționării acestui produs găsiți în secțiunea MAGAZIN a site-ului nostru, accesând următorul link: http://www.porumbei360.ro/produse/sprint-plus-300ml/268