Sfârșit de an cât se poate de prolific pentru Team Florea Sorin în cadrul unuia dintre cele mai renumite columbodroame cu participare internațională, South Africa Million Dollar Pigeon Race.

Astăzi, 27 decembrie, pe distanța de 264 km, s-a desfășurat etapa Hot Spot cu numărul 3, la startul căreia s-au aflat 2071 de porumbei. La sfârșitul cursei, ”Beautiful Ragno”, un nepot din ”Il Ragno”, faimosul zburător și reproducător aflat de mai bine de 5 ani în volierele Team Florea Sorin, își adjudecă locul 1 în clasamentul porumbeilor activați, reușind astfel și câștigarea marelui premiu oferit de organizatori la acest Hot Spot 3, premiu constând într-un autoturism de ultimă generație.

imagine

Este pentru a doua oară când Team Florea Sorin reușește câștigarea unui astfel de premiu în Africa de Sud, primul ”trofeu” de acest gen fiind adjudecat în cadrul ediției din 2016 a columbodromului SAMPDR, când organizatorii competiției i-au acordat ca premiu un Mercedes AMG GT.    

 

imagine

 

Team Florea Sorin își continuă astfel parcursul excelent din ultima perioadă, trecându-și în palmares o victorie importantă, atât prin prisma notorietății columbodromului din Africa de Sud, cât și a premiului adjudecat.  

Mai jos, impresionantul pedigree al câștigătorului Hot Spot 3 (Car Winner) din cadrul South Africa Million Dollar Pigeon Race.

 

imagine

Tot astăzi, un alt columbodrom important, Pattaya International Pigeon Race, și-a ținut cea de-a doua etapă Hot Spot, pe distanța de 430 km. Dintr-un total de 2848 porumbei angajați, primul porumbel constatat de Team Florea Sorin a ocupat locul 27, un alt rezultat extrem de promițător și dătător de speranțe pentru marea finală.  

 

imagine

 

Mai jos, pedigreul porumbelului clasat pe locul 27 în cadrul Hot Spot 2 Pattaya International Pigeon Race. 

imagine