În cadrul Expoziției Naționale a U.C.P.R. ce se va desfășura week-end-ul acesta (7-8 decembrie 2019) la Târgoviște, echipa Porumbei360 va fi prezentă, pe lângă standul cu produse și accesorii columbofile, și cu cea de-a treia serie de porumbei originali Dr. Peeters Norbert.

Dacă primele două loturi de porumbei din cei 100 aduși în țară în luna noiembrie au fost oferite spre vânzare în cadrul licitațiilor, lotul acesta de 30 de păsări va fi expus spre vânzare în cadrul expoziției la super prețuri.

Sunt porumbei din linii de fond și maraton, pe care legendarul dr. Peeters le-a cultivat și conservat de-a lungul anilor, originile acestor porumbei aflându-se în volierele celor mai renumiți zburători de etape lungi ai Belgiei și Olandei, fiind descendenți din cele mai bune exemplare, zburători și reproducători, ale acestora: Jos Martens, Frații Desbuquois, Roger Wijnands, Erik Limbourg, Chris van der Velden, Gaby Vandenabeele, Noel Peiren, Nouwen-Paesen, Bruggeman, Jac Steketee, Kipp & Zn și mulți alții, la care se adaugă vechea linie de porumbei moștenită de la tatăl său, Thomas Peeters, al cărui portstindard este masculul ”Mondeo”, locul 2 Int. Barcelona în 1997.   

Vă așteptăm la standul nostru din sala de expoziție pentru a viziona porumbeii, pedigreele și pentru a vă oferi alte detalii despre aceștia.