Termeni si conditii

Definitii si Termeni

 

Porumbei360.ro este denumirea comerciala a S.C. Royal Trading and Investments S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti Bd. Timisoara, nr. 56 - in curtea Penny Market, in spatele magazinului - avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/3637/2011, cod unic de inregistrare fiscala 28249029

Vanzator – Porumbei360.ro

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre S.C. Royal Trading and Investments S.R.L (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre S.C. Royal Trading and Investments S.R.L si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

ID – pseudonim prin care un anumit Utilizator/ Client/ Cumparator poate adauga Continut pe Site. ID -ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/ Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Site – magazinul online gazduit la adresa porumbei360.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Continut

•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/ Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii 

Cumparatorul/ Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre intre S.C. Royal Trading and Investments S.R.L .Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

Politica de vanzare Online

 

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate  S.C. Royal Trading and Investments S.R.L  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel S.C. Royal Trading and Investments S.R.L. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa vanzari@porumbei360.ro /0756951100, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
S.C. Royal Trading and Investments S.R.L. poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care S.C. Royal Trading and Investments S.R.L.  are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta vanzari@porumbei360.ro /0756951100.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

Comanda

 

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 

Facturare - Plata

 

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.porumbei360.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Royal Trading and Investments S.R.L., precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Royal Trading and Investments S.R.L., putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Royal Trading and Investments S.R.L. in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: vanzari@porumbei360.ro

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 

Livrarea bunurilor

 

Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat catre Cumparator, conform optiunii Clientului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor atat pe teritoriul Romaniei cat si in strainatate.

 

Transferul proprietatii bunurilor

 

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 

Raspundere

 

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.


Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului.


Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.


Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.


Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de Royal Trading and Investments S.R.L , acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.

 

Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

 

Licitatii Royal Trading and Investments S.R.L

 

Secțiunea 1. Organizatorul licitațiilor

Licitațiile cu porumbei desfășurate pe platforma web porumbei360.ro reprezintă un concurs prin care se oferă spre licitație porumbei voiajori de concurs, de diferite vârste. Licitația este publică și este disponibilă tuturor utilizatorilor site-ului www.porumbei360.ro, numiți în continuare Participanți.

Licitațiile organizate pe pagina www.porumbei360.ro sunt concepute și administrate de către S.C. Royal Trading and Investments S.R.L., denumit în continuare Organizator, persoană juridică cu sediul în București, sectorul 6, Bd. Timișoara, nr.56 B, cod fiscal 28249029.

Licitația se va derula cu respectarea prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții.

Secțiunea 2. Durata desfășurării licitațiilor

Licitațiile online cu porumbei nu au un calendar fix, ele se desfășoară periodic, în zilele și intervalul orar stabilite de Organizator. În cazul în care Organizatorul va dispune anularea sau modificarea datei de desfășurare a licitațiilor, acest lucru va fi anunțat pe site-ul porumbei360.ro. Licitația este unică și se desfășoară online pe site-ul www.porumbei360.ro, în secțiunea dedicată vânzărilor de porumbei.

Secțiunea 3. Drepturi și condiții de participare

Licitația se adresează tuturor persoanelor fizice peste 18 ani, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în Romania sau în afara acesteia, care respecta condițiile prezentului Regulament. Organizatorul va depune toate diligențele pentru desfășurarea în bune condiții a licitației și pentru diminuarea sau înlăturarea oricăror deficiențe. Toate datele furnizate trebuie să fie complete, conforme, reale și corecte, în caz contrar nu este posibilă validarea Participantului și intrarea în posesie a produsului câștigat prin Licitație.

Secțiunea 4. Protecția datelor personale

Tuturor Participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 363/2018 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa în justiție.

Secțiunea 5. Mecanismul Licitațiilor

Licitațiile se desfășoară online pe site-ul www.porumbei360.ro, în secțiunea dedicată licitațiilor http://www.porumbei360.ro/licitatii.

Pentru a participa la licitații, Participanții trebuie să fie logați în site-ul www.porumbei360.ro printr-un cont de utilizator, completat cu nume/prenume complete și reale, adresă, un număr de telefon și o adresă de e-mail valide.

După autentificare, utilizatorii participă la licitația în curs de desfășurare, plasând o ofertă superioară prețului de pornire sau ofertei anterioare, pasul de licitație fiind stabilit de Organizator, în funcție de pragul atins la un moment dat.

Fiecărui Participant i se va aloca de către Organizator o sumă limită de bani, acesta neputând licita peste plafonul maxim admis. Plafonul se poate majora numai după contactarea Organizatorului și obținerea aprobării acestuia. 

Organizatorul poate stabili și un preț blitz pentru un porumbel. Acesta reprezintă un prag/ o sumă care, odată atinsă prin plasarea unei oferte egale ori superioare, duce în mod automat la adjudecarea de facto a porumbelului respectiv de către Participantul care a plasat oferta în cauză.  

Un Participant la Licitație poate activa funcția Auto Bid, care îi permite plasarea automată a unei oferte superioare în momentul când un alt Participant / Licitator a plasat o ofertă.

Licitația unui porumbel se prelungește automat dacă un Participant plasează o ofertă în ultimele 15 minute ale timpului regulamentar. Timpul cu care se va prelungi licitația este de 15 minute. Orice ofertă plasată în acest interval ulterior termenului de finalizare va duce în mod automat la prelungirea licitației cu încă 15 minute. Procesul se va repeta până când sistemul va înregistra un interval de 15 minute în care nu a fost plasată nici o licitare sau până când va fi atins prețul blitz.

Licitația se închide automat după expirarea timpului regulamentar și/sau a perioadei de prelungire.

Câștigătorul Licitației este desemnat Participantul care a plasat ultima ofertă de preț, superioară celorlalte oferte.

Pentru contactarea de către Organizator a câștigătorului licitației, se vor folosi datele puse la dispoziție de către Participant în contul creat de acesta pe site-ul www.porumbei360.ro 

Participanții au la dispoziție opțiunea de a fi notificați prin e-mail când oferta lor este supralicitată.

Utilizatorii vor participa în conformitate cu regulile de participare menționate anterior. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment aceste reguli de participare, cu condiția de a anunța aceste modificări pe www.porumbei360.ro.

Secțiunea 6. Adjudecarea licitațiilor

O licitație este adjudecată de 1 (una) persoană. Obiectul unei licitații constă într-un porumbel. 

După încheierea licitației, câștigătorul va fi contactat de către Organizator pentru a fi stabilite detaliile intrării în posesie a produsului licitat. Pentru contactarea de către Organizator a câștigătorului licitației, se vor folosi datele puse la dispoziție de către Participant în contul creat de către acesta pe site-ul www.porumbei360.ro. Organizatorul nu este responsabil pentru corectitudinea datelor de contact puse la dispoziție de Participant.

Participantul declară că:

 -Datele personale furnizate sunt corecte, iar în cazul în care face uz de identitate falsa va raspunde penal.

-Dacă a participat la licitație, iar în urma licitării este declarat câștigător nu poate renunța la câștig și se obligă să achite în termen de maxim 5 zile. Pentru orice zi care depășește acest termen se aplică penalități de 1%/zi.

-În caz de neplată este de acord să răspundă cu bunurile personale, fără a fi nevoie să se mearga în instanță, ci direct la executor judecătoresc

-Este de acord ca la nevoie să ne furnizeze un scan al CI-ului

Câștigătorul nu va putea să solicite schimbarea produsului în niciun fel.

Orice modificare adusă prezentului Regulament va fi publicata pe site-ul www.porumbei360.ro. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament, inclusiv prelungirea sau reducerea duratei licitației. Nici o modificare nu poate produce efecte retroactive și toți Participanții la licitații vor beneficia de drepturile deja obținute. Modificările produc efecte de la data publicării lor pe site-ul Organizatorului.

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru luarea la cunoștință a modificărilor de către Participanți, atâta timp cât acestea sunt afișate pe site-ul www.porumbei360.ro.

În cazul în care se anulează sau întrerupe licitația, un anunț în această privință va fi publicat pe site-ul Organizatorului. Prin publicarea anunțului respectiv, licitația va fi anulată sau întreruptă automat și nicio parte interesată nu va avea temei legal în a pretinde continuarea acesteia sau orice fel de despăgubiri.

În caz de forță majoră și / sau caz fortuit ce fac imposibilă continuarea licitației, Organizatorul poate întrerupe temporar sau definitiv licitația, operând modificările necesare, care vor fi comunicate publicului, fără ca acest lucru să îndreptățească Utilizatorii să solicite despăgubiri.

Secțiunea 7. Plata bunurilor câștigate în urma licitației

Plata bunurilor câștigate în urma licitației se face fie prin achitare numerar la sediul Organizatorului, aflat pe Bd. Timișoara, nr. 56, sector 6, București, fie prin virament bancar, într-un cont pus la dispoziție de către Organizator, fie în sistem ramburs, în momentul când bunul ajunge în posesia câștigătorului, livrat de curier sau un reprezentant al Organizatorului.

Plata prin virament bancar se va face în maxim 5 zile lucrătoare de la adjudecarea bunului licitat de către câștigător.

La prețul final cu care va fi adjudecat un porumbel în urma licitației se va adăuga și pretul transportului Intern 50 lei sau Extern, in functie de destinații, 30-50€ din valoarea totală a acestuia, sumă pe care Participantul câștigător o va suporta integral. Aceasta va fi achitată către Organizator fie prin virament bancar, fie în sistem ramburs, în momentul intrării în posesie a bunului adjudecat. 

Costul transportului bunului adjudecat în urma licitației va fi suportat integral de către Participantul câștigător. Acesta va fi achitat către Organizator fie prin virament bancar, fie în sistem ramburs, în momentul intrării în posesie a bunului adjudecat. 

Secțiunea 8. Limitarea răspunderii

Organizatorul nu garantează și nu declară că desfășurarea licitației va fi neîntreruptă sau fără erori. Organizatorul nu declară și nu garantează că în timpul licitației nu se vor prezenta pierderi, coruperi, atacuri, virusări, interferențe, activități de hacking sau alte imixtiuni în securitate, Organizatorul declinând orice răspundere în legătură cu acestea.

Secțiunea 9. Încetarea licitației

Licitația aflată în desfășurare poate înceta în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, caz fortuit, conform legislației în vigoare, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a o continua.

 • NutriLux - Elite Breeding 20kg

  NutriLux - Elite Breeding 20kg - super-premium -   Este o combinație de bază...

  Pret intreg: 79.90

  Pret redus: 69.90
  RON

 • ELECTROLIT PLUS 500gr

  Campionii aleg Calitatea -  Campionii aleg BEYERS! ELECTROLIT Plus este un pr...

   

  74.90
  RON
 • NutriLux - Elite Light 20kg

  NutriLux – Mixturi belgiene Super  Premium pentru porumbei NutriLux ...

  Pret intreg: 94.90

  Pret redus: 74.90
  RON

 • Salmo PT 100

  Salmo PT 100 doze - injectie salmonella - UTILIZARE: Se face tratament de salmone...

   

  209.90
  RON